Salut , cu ocazia ca forumul a revenit, am revenit si eu cu niste idei
1. Cred ca s-a mai discutat in trecut in legaturile cu rankurile de csgo. Am incercat sa fac si eu ceva candva dar am observat ca, cele de pe csgo is cele mai bune la ora actuala pentru a motiva utilizatorul intru a face posturi. Astfel , cei de la valve au scos si ei unele rankuri mai bune sa zic asa, mai "moderne" care partial se potriveste si cu tema forumului :
Arata binisor parerea mea. Si cum am zis, partial se potriveste cu tema forumului.
2. Reclama, am tot zis si in trecut trebuie facut reclama in continuare si ajutat serverul cu niste boosturi, astfel, aici vine si punctul 3. Cu ocazia faptului ca vine ziua de halloween sau cum dq se scrie Ma gandeam sa fac niste banere pentru servere. (acuma cum imi permite si timpu, ca si lucrez ca si invat , ca am si facultate, ca dau si de carnet) Ca sa facem un event pentru Halloween, Eventuri care au diferite premii: Exemplu:
Pe dr: locu 1 vip permanent locu 2 vip o luna si tot asa. Ma gandeam in principal sa populam serverul de zombies de halloween, intrucat se potriveste cu ziua in sine. In schimb pentru popularea asta ar fi necesare si niste boosturi. Am in capul meu ideea sa ne strangem cateva persoane, sa boostam macar cu un 1 E , sau cum poate fiecare, serverele. Ideea e ca serverul de zombies are un plugin mai demodat, trebuie ceva unde sunt foarte multe skinuri, levele, credite etc... deci daca @You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account! ii de acord cu ideea, am putea sa-l ajutam sa modernizam serverul lui. Daca ne strangem cativa , mana de la mana, putem face un event frumos. Chiar si pentru forum , Exemplu: Care face cele mai multe posturi cat si topicuri primeste gradul de VIP dar doar pentru cei care nu au un grad deja in comunitate (ii doar o idee) Trebuie doar un pic de interes din partea tuturor. Banerele pe care le fac cu premiile pe care si le alege fiecare manager al serverului , sa fie transmise pe grupuri de whatsapp , facebook care in principal au ca tema CS 1.6
4. La zona de utile, ca sa scapam de miniaturile alea, ma gandeam sa fac niste banere care vine in fundal la fiecare zona, Gen: Un banner cu photoshopu care scrie DESIGN WARGODS.RO
La zona de jocuri , un banner cu niste jocuri care tot asa are JOCURI WARGODS.RO (o idee cam naiva , dar putem incerca sa vedem cum ramane).
5. Daca eventul de halloween se va tine pe servere, aveam in cap sa ne folosim mai nou de TIKTOK , multe servere atat de 1.6 cat si csgo isi fac reclama acolo, o mica reclama care starneste interesul, reclame amuzante.
6. Sa remodernizam serverele cu acordul managerilor, acuma sa fim seriosi, serverul de respawn poate functiona mai bine cu skinuri pe arme pe care le primesti la un anumit level, cat si cu alegerea cutitului pe care-l vrei .
Atata tot , O zi frumoasa.