-
Membru junior
Unban gratuit Tiger
ULTIMUL ID DE LA RAPORT (ОПЦИОНАЛЬНО): You have to register to be able to see this link. Register HERE!
If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
NUME: prozaN
IP (НЕОБЯЗАТЕЛЬНО):
ID-URI DE STEAM: STEAM_0:0:450499453
MENTIUNI: Am jucat pe un server străin, aveam nevoie de un VPN. Am conectat VPN-ul și am īnceput să trec prin Vargods. Vargods nu a vrut să treacă prin VPN din cauza VPN-ului, așa că am īnceput să scanez a doua oară. iar acum sunt interzis
(Scuze că am făcut greșeli īn postare. acolo trebuia să-ți scrii numele īn titlu, dar eu l-am scris pe al tău (Tiger). Dar am scris printr-un traducător))
Last edited by ~Wolf~; 26-08-2024 at 06:50 PM.
Reason: Tag
-
-
Membru junior
Da, este adevărat că s-au deschis 2 CS, pur și simplu din cauza curiozității mele pentru tot, s-ar putea spune de dragul unui experiment IP, pentru că căutam un VPN și căutam prin al doilea CS adresa de autentificare. la server pentru a nu īntreba oamenii. dar nu am īncercat să piratez sub nicio formă și ce īnseamnă 5? Este pentru a plăti o sumă sau ceva de genul ăsta sau cum pot vedea nivelul amenzilor?
Last edited by pzntip; 25-08-2024 at 08:19 AM.
-
Moderator:
Programare
WarGods Cheat Defender
Click You have to register to be able to see this link. Register HERE!
If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
for unban fees.
-
Membru junior
Ok, thx, dont need unban. Close
-
Moderator:
Programare
WarGods Cheat Defender
As you wish.