-- Closed Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. Reclamatie WarGods l Dark

Membru junior Gunter.'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Achievements Days Since Last Visited 1 Days Registered 1

Reclamatie WarGods l Dark

Nick-ul tau: Gunter.
    Varsta: 18
    Nick-ul admin-ului/player-ului: WarGods | Dark
    IP: N/A
    Ora si Data / harta: 22:45 - 28.01.2019 - deathrun_winter-express
    Motiv: Acordare slay după bunul plac. Așa cum spune regulamentul, toți jucători din echipa CT sunt obligați să încerce să finalizeze harta, așa cum și procedam. Însă, adminul WarGods | Dark a considerat că merit să fiu sancționat pe motiv că "stau toți după mine" și că "dacă am căzut o dată primesc slay". În acea porțiune a hărții îți este permis să cazi de pe traseu, întrucât căderea nu te omoară ci doar scade din HP în funcție de înălțime. Dacă am căzut și am reluat traseul nu cred că pot fi sancționat pe motiv că nu încerc sau pentru orice alt motiv din afara regulamentului.
    Dovezi: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account! You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
    Mentiuni: N/A
    Last edited by Gunter.; 29-01-2020 at 07:57 PM.

2. Reclamatie WarGods l Dark

Moderator -=Christian=-'s Avatar
    Last username
    Cristi <3 ^Cristi^ ★ wGods | ~Cristi~ ★ « Spike « « Cristi »
    Mentioned
    11 Post(s)
    Achievements Mentions Received 1 Mentions Given 1 Visitor Messages Received 2 Visitor Messages Received 1 Visitor Messages Given 1 Total Posts 3 Total Posts 2 Total Posts 1
    Doneaza
    Sustine Comunitatea WarGods!
    Fii unul de-al nostru! Doneaza
    Doneaza in Cont Bancar
    Click aici pentru a face o Donatie

Quote Originally Posted by Gunter. You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
    Tbe
    What the ****?
    Model?
    „Nu există decât înainte sau sus”

3. Reclamatie WarGods l Dark

Membru - Silver Elite Master WarGods | Dark's Avatar
    Last username
    Raul1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Achievements Total Posts 2 Total Posts 1 Days Since Last Visited 1 Days Registered 2 Days Registered 1 Threads 1
    Doneaza
    Doneaza in Cont Bancar

Este absurd faptul ca ai facut reclamatie pentru un slay dar in fine,erai ultimul si te asteptam toti... ai mai cazut o data,de doua ori si te am lasat si a treia oara ti am dat slay
    Nu-i pentru prima oară, imaginația-mi zboară dincolo de culmile cunoscute de voi, departe de orice barieră pusă. În mintea mea nu e urmă de regulă impusă, decât de dorința distrusă și făcută cenușă!

Şi când o vezi pe stradă, îţi tresare inima. Eşti cu alta acum, dar ştii bine, îţi e gândul tot la ea!

4. Reclamatie WarGods l Dark

Membru junior Gunter.'s Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Achievements Days Since Last Visited 1 Days Registered 1
    Vreau și eu un citat din regulament în care scrie că ai voie să-mi dai slay pentru motivul pe care mi l-ai spus mie.
    Nu contează pentru ce ți-am făcut reclamație atât timp cât regulamentul e încălcat. Pentru puținul pe care l-ai făcut se pot înțelege câteva despre felul în care o să procedezi pe viitor.

5. Reclamatie WarGods l Dark

Manager Server:
    Dr.WarGods.ro
    Helper Gay
    mugurhaiduc's Avatar
    Mentioned
    33 Post(s)
    Achievements Mentions Received 1 Mentions Given 1 Total Posts 3 Total Posts 2 Total Posts 1 Days Registered 3 Days Registered 2 Days Registered 1
    Doneaza
    Doneaza in Cont Bancar

Tu voiai să faci cerere pentru admin Gunter ?!

CT NU au voie sa reia harta in cazul pierderii unui level! [avertisment/slay/kick/ban]
    Cu alte cuvinte, dacă un ct e ultimul în viață.. și cade la kz (adică la zone unde trebuie să te cațeri tot mai sus) adminul are voie să-i dea slay.
    Se vede cât de atent ai citit regulamentul.
    Cel mai frustrant lucru e că tot eu trebuie să vă pun regulamentul în față la amândoi. Trebuie să vă spun regulamentul "motamo" în loc să căutați și voi. În special tu Dark.. că doar ție ți-a făcut reclamație, nu mie. Eu trebuie să caut motive pentru care nu ai greșit?
    A, da.. și Gunter data viitoare nu mai face 4 reclamații... o reclamație era suficient. Credeai că n-am să o văd?

Reclamație respinsă.
    • Nick: rogVAIV
    • Discord: rogVAIV#5866

• Clan: MOD#>>

Discordul Comunității WarGods: https://invite.gg/wargods

Like Skidrowツ a dat Like acetui post