Nick-ul tau: Gunter.
Varsta: 18
Nick-ul admin-ului/player-ului: WarGods | Dark
IP: N/A
Ora si Data / harta: 22:45 - 28.01.2019 - deathrun_winter-express
Motiv: Acordare slay după bunul plac. Așa cum spune regulamentul, toți jucători din echipa CT sunt obligați să încerce să finalizeze harta, așa cum și procedam. Însă, adminul WarGods | Dark a considerat că merit să fiu sancționat pe motiv că "stau toți după mine" și că "dacă am căzut o dată primesc slay". În acea porțiune a hărții îți este permis să cazi de pe traseu, întrucât căderea nu te omoară ci doar scade din HP în funcție de înălțime. Dacă am căzut și am reluat traseul nu cred că pot fi sancționat pe motiv că nu încerc sau pentru orice alt motiv din afara regulamentului.
Dovezi: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account! You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Mentiuni: N/A