Salutări, probabil nu am postat la categoria corectă, aș dori să știu dacă se mai dau meciuri între clanuri, am și eu un clan și caut alte clanuri cu care să jucăm, aștept un PM.
Salutări, probabil nu am postat la categoria corectă, aș dori să știu dacă se mai dau meciuri între clanuri, am și eu un clan și caut alte clanuri cu care să jucăm, aștept un PM.
Meciurile intre clanuri se tin atata timp cat exista clanuri doritoare de un eventual war. Intre timp iti recomand inscrierea clanului in comunitate poate chiar mai sunt doritori ce vor sa intre in clanul tau.
Жу жръфш тж эхфэтъорж эж фъ жу флихпл кл фпулфп.
Sunt curios daca cineva descifreaza mesajul. Desi nici nu cred ca va incerca cineva.
Probabil cei din MOD vor fi fericiti sa aibe un war cu voi (zic)
@You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
-------------
TraNda - WarGods | R.R.M - AngeL - LiOn. - pichacku - Jok3r - UnicA
P A C E
DISCORD: unknown.cfg
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Like, 0 Dislikedizdani a dat Thanks acetui post
sigur, de ce nu. Dacă nu folosești discord, te rog trimite-mi o adresă de contact în privat sau reply aici.
Clan contact: https://discord.gg/8g6kkJx
achievements
Detalii caracter.
Deathrun:
- Nick: Chancro
- Clan: MOD#>>
- Mapa favorită: deathrun_unreal
Post Thanks / Like - 0 Thanks, 1 Like, 0 Dislikemugurhaiduc a dat Like acetui post