NUME: th3fla
DURATA: Permanent
MOTIV: nu prea am fost binevenit pe acest server, în ultima perioada nu am mai fost activ pe server-ul de DR și vreau sa ma retrag ca sa am mai mult timp pentru serverul de Zm.
MENTIUNI: -
NUME: th3fla
DURATA: Permanent
MOTIV: nu prea am fost binevenit pe acest server, în ultima perioada nu am mai fost activ pe server-ul de DR și vreau sa ma retrag ca sa am mai mult timp pentru serverul de Zm.
MENTIUNI: -
Last edited by ~th3fla~; 15-08-2019 at 09:59 PM.
Ce cautam:
- scripteri - cs 1.6 / css (csgo) / samp / minecraft / metin2
- bloggeri & posteri
- designeri
Ce oferim:
- grad in comunitate in functie de categoria aleasa (Programator, Blogger/Promovare/Stiri/Echipa Tehnica/Helper, Designer)
- grad de Moderator pe sectiunea aleasa
De ce te retragi cand poti sa faci o simpla absenta?? Ma rog, daca tu asa consideri ca iti este bine, bafta!
Nothing Interesting
Post Thanks / Like - 0 Thanks, 1 Like, 0 Dislike~th3fla~ a dat Like acetui post
Succes.
- Nick: rogVAIV
- Discord: rogVAIV#5866
- Clan: MOD#>>
- Discord clan: https://discord.gg/8g6kkJx
Discordul Comunității WarGods: https://invite.gg/wargods
DeacordOriginally Posted by DarqLite You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Succes în ceea ce-ți propui!
Ce faimă, ce spaimă, o să mă îmbrac în nimeni,
Cea mai frumoasă haină.
De ce? s-a legat cineva de tine? v-am spus mai spus in cazuri ca acesta , deschideti gura si vorbiti ca nu va mananca nimeni.Originally Posted by <=Lightning=> You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Let Me In
Ce cautam:
- bloggeri & posteri
- designeri
Ce oferim:
- grad in comunitate in functie de categoria aleasa (Programator, Blogger/Promovare/Stiri/Echipa Tehnica/Helper, Designer)
- alte beneficii pentru seriozitate si efortul depus (de exemplu: servere de Counter-Strike 1.6 sau SAMP gratuite)
Unii player nu înțelegeau regulamentul și le-am explicat ce trebuia și au zis ca nu am ce sa le fac si s-au întors mulți împotriva mea.Originally Posted by -WickedSick- You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Ce cautam:
- bloggeri & posteri
- designeri
Ce oferim: