După îndelungate așteptări și parțiala renunțare la speranțele că vom mai avea conținut serios pentru GTA Online, acum că Red Dead Redemption 2 și componenta sa de multiplayer au sosit, se apropie lansarea mult așteptatului cazinou din Los Santos.

Rockstar anunță că update-ul ce va adăuga în GTA Online acest cazinou, alături de o varietate de misiuni legate de acesta… ce încep să suspectez că au fost smulse din DLC anulat de singleplayer și lăsate să prindă praf o jumătate de deceniu, va fi disponibil de săptămâna viitoare. Pe parcursul zilei de marți ar trebui să vedeți un update disponibil pentru joc.



Dar înainte să vă gândiți că acest update va însemna că veți putea să câștigați milioane de dolari la cazinou, fără să mai farmați aceleași heist-uri iar și iar, probabil ar trebui să vă amintiți că vorbim de Rockstar. Cazinoul vine cu propriul Penthouse, ce probabil va costa foarte mult dacă nu vă conectați contul de Social Club la Twitch și vă abonați la Twitch Prime, cu bani reali. Veți mai avea parte de misiuni noi, haine suplimentare și jocuri de noroc pe undeva pe acolo, de la care probabil veți putea câștiga o grămadă de bani. Totuși, presimt în măduva oaselor că ceva, ceva va împiedica jucătorii să capete prea mulți bani.