Square-Enix a adus multe jocuri clasice la PlayStation 4 în ultima vreme și se pare că tocmai și-a făcut o ambiție la nivel de companie din a face întreaga bibliotecă de jocuri disponibilă în mediu digital. Într-un interviu cu Game Informer, președintele Yosuke Matsuda a dezvăluit că distribuitorul a lansat un proiect dedicat în cadrul companiei pentru a porta aceste titluri – dar a recunoscut că firma nu poate găsi mereu codul sursă.
Mi-e rușine să recunosc acest lucru, dar în unele cazuri, nu știm unde mai este codul sursă. Este foarte greu să le găsim uneori, pentru că în ziua în care tocmai ce a fost terminat și lansat pe piață, a fost gata – nu te-ai mai gândi cum urmau să mai fie vândute ulterior.
Matsuda a explicat că a existat o situație în care un fost angajat care a părăsit compania cu mulți ani în urmă era singurul care mai avea codul unui anumit joc pe computerul său, iar compania a reușit să dea de el. Desigur, cu platforme digitale precum PlayStation Store devenind din ce în ce mai importante, tot efortul depus de Square-Enix cu siguranță se va dovedi util în cele din urmă.