Bine ați revenit īn anul 2007, cānd lumea se săturaseră de jocuri despre al doilea război mondial și ardea de nerăbdare să īncerce ceva nou, ceva mai modern. Call of Duty Modern Warfare, să fiu mai exact.

Un sentiment copleșitor de Deja Vu ne-a lovit astăzi, fiindcă Activision a dezvăluit tocmai Call of Duty Modern Warfare, un joc fără nici un număr īn zare, dar cu un titlu ce cu siguranță va strānge numere multe la vānzări. Avem parte de un reboot complet al micro-cosmosului Modern Warfare, așa că vă puteți aștepta la apariția cātorva personaje clasice și posibil la călcarea iarăși pe cāteva din aceleași drumuri.


După cum sugerează acest nume, jocul vă pune iarăși īn rolul unui soldat ce luptă īmpotriva terorismului, alături de bătrānul căpitan Price și mustața sa. Īnsă campania de singleplayer nu se va rezuma la doar un personaj, după cum făceau multe jocuri ale seriei. Veți mai juca și īn rolul unei luptătoare rebele ce va trebui să se folosească de tehnologie rudimentară și de tactici de gherilă pentru a īnvinge.

Campania promite să fie ceva mai puțin bombastică decāt cea a ultimelor jocuri din serie, și mai incomodă, cu nuanțe de gri īn moralitatea sa, mai īn ton cu primul Modern Warfare. De asemenea, vă puteți aștepta la foarte mult entuziasm cānd vine vorba de redarea autentică a armelor de foc.

Cāt despre multiplayer, Infinity Ward promite că va exista unul, atāt cu un mod clasic competitiv, cāt și cu un mod cooperativ cu totul nou.

Call of Duty Modern Warfare va fi lansat īn ziua de 25 octombrie. Pentru mai multe detalii probabil va trebui să așteptați să īnceapă E3.