Studioul Platinum Games este cunoscut pentru o sumedenie de jocuri destul de interesante. Ne-a adus Bayonetta, ne-a adus Nier Automata, a făcut un joc oribil cu Țestoasele Ninja, dar īn general a creat lucruri bune. Iar pe vremuri, cānd părți din studiou erau la Clover, au creat God Hand.

Toate jocuri felurite și creative, atunci cānd proiectele lor nu sunt anulate de către Microsoft. Dar ce va urma promite să fie și mai și? Și ce exact va fi? Ceva ce nu a mai fost făcut pānă acum. Declarația vine de la Atsushi Inaba, șef al studioului, și este pe cāt de vag sună. Dar, īn același timp, considerānd ce fel de tāmpenii a făcut studioul pānă acum, dacă nici măcar Platinum Games nu l-a făcut pānă acum, atunci ar putea fi ceva extrem de ciudat. Vorbim de creatorii unui joc la care luai la palme un robot de o sută de metri īnălțime (sau cāt de īnalt era un Metal Gear Ray).

Tot ce a mai spus este că jocul cu pricina se numără printre cele două creații noi ale companiei ce sunt 100% creații proprii, nu se bazează proprietatea altei companii, și nu sunt publicat de altcineva. Cel puțin pe moment, sunt ceva asupra cărora Platinum are īn acest moment control deplin. Nu este clar cānd vom afla mai multe detalii despre lucrurile la care lucrează studioul.