Nume Cs : k1nder//'DnD* ;X
ID STEAM: STEAM_0:0:33921084
Buna ziua azi pe la pranz ora 3 am avut o problema cu un wg ,mi-a iesit aceasta chestie cu numele generic cheat detection , pana acum nu am avut probleme , sunt un jucator cu experienta joc de cand a aparut cs 1.5 , nu am jucat si nu voi juca nicioadata cu cod , am atatea wg-uri facute , puteti sa verificati , nu am folosit nicioadata cod , nici nu stiu cum se cheama , dar sa-l folosesc , as dori daca se poate va rog frumos , daca mi se poate rezolva problema , toti de pe comunitatea care joc sau care ma cunosc acum cred ca am cod.... Nu am folosit si nu voi folosi , va rog frumos daca se poate sa se rezolve , ofer verificare in pc nu e problema , sau orice chestie ce credeti ca puteti afla mai bine pentru a se ajunge la adevar .
RAPORT: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
ANTIVIRUS: Avast Free Antivirus (fara licenta daca are importanta) (versiunea 18.5.2342
DESCRIERE ADITIONALA: Modificari nu am facut , am utilizat browser-ul ,am vizionat seriale ,am accesat mailu , ieri seara am facut niste modificari , m-am uitat pe net sa-mi scot temele vizuale si tot ce consuma resurse pentru optimizarea pc-ului , pentru a avea o viteza mai buna ,
You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account! -Astea sunt modificarile ce le-am facut in windows ieri seara , le-am facut exact dupa videoclipul aceasta.
LINK DUMP MEMORIE CS: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Modelul de windows este : 10-64 bit