Domnul admin prefera mai degraba sa joace decat sa-si faca treaba de admin , cer sanctionari asupra acestuia , nu am ajuns eu sa intru pe server sa ma joc si deodata nefacand absolut nimic , sa fiu injurat in ultimul hal , de toti prietenii tai inculti .
Dovezi : - You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
- You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
- You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Oare sa fi si tu la fel de incult incat sa nu sti ca la super-moderator ai acces la gag ? Sa fim seriosi , un bun exemplu de abuz e asta , reiese foarte clar din poze ca isi apara prietenul .
Cristi va trebuii sa intelegi situatia si sa-l santionezi , eu nu permit unui prost , sa ma injure de mama , ea fiind decedata , ma revolt foarte repede , daca tot zicea domnul admin ca nu are acces la gag , propun sa-l lasi la slot , atunci va avea cel mai plauzibil motiv sa zica , ca nu are acces ! Daca tie teama ca vei duce lipsa de admini dupa , ma ofer eu , eu care nu fac diferente intre playeri , sau alte abuzuri !