Din greseala. Cautam un server de GG si.. voila ! Am dat peste comunitatea asta.
Hmmm, dar toata lume a conoscut comunitatea prin serverul de zm
Cauta-m un server de deathrun si am mi-a zis un prieten de acest server , dupa am continuat sa joc
L-am cunoscut jucandu-ma gungame si am gasit acest svr si am continuat sa joc pe toata comunitatea
Eu am gasit comunitatea datorita unui prieten de pe furien
Comunitatea WarGods am descoperit-o prin intermediul deathrun-ului. Țin minte cât de "noob" eram la început, voiam să plec. I-am văzut pe ceilalți zburând și făcând mapele în 20 sec. Eu nu știam nimic, până când am dat de cei mai buni admini pe care îi știu:adminii acestui server. Cu timpul adminii (şi unii playeri)chiar s-au chinuit uneori să mă învețe bhop (le veneau să-mi dea ban )când îi rugam. Am ajuns la 100 ore și m-am decis că, din moment ce am 100 ore, ar fi bine să fac cereri pt. grad. Așa am ajuns admin mulțumită colegilor mei și îi mulțumesc în special lui Lion, știe el de ce.
Vreau să menționez numele câtorva persoane, unele banate, care m-au ajutat enorm:
1. ANIMALS
2. ‹‹EDM›› # eXeDuSs
3. Drăguța de Nutella :3
4. ‹‹EDM›› # Amigo
Last edited by ~Wolf~; 06-07-2017 at 10:05 PM.
Eu am cunoscut comunitatea WarGods intr-o zi cand cautam un sv de furien care sa nu fie complicat si asa am dat de Furien.WarGods de care am devenit obsedata de-a dreptu intram pe el pe la 6-7 seara si ma trezeam ca se face 3-4 dimineata sau stateam de sambata pana duminica seara,la inceput nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa am admin insa cu ajutorul lui Crsiti caruia ii multumesc ma ajutat sa imi fac cont pe forum si sa fac cerere.
Asa am cunoscut comunitatea WarGods si sper sa nu ma despart prea curand de ea deoarece are foarte multi oameni minunati si ma simt foarte bine alaturi de acestia
Tin minte ca eu cand mi am instalat cs-ul tot cautam servere de jb fara tot felu de lucruri complicate si nu am reusit sa gasesc unu doar mai tarziu, am gasit pe un site de votari jb.wargods.ro si am vrut sa imcerc serverul sa vad cum este si mi-a placut iar de atunci pana acum 17 februarie fac un an de cand is in comunitate si cu postu asta 1000
Cautam un server de Deathrun pe net, fara rope si prostii si am dat de dr.wargods si mi a placut ca e un server corect. Nu se fac diferente intre playeri, etc. Si mi-a placut si comunitatea aceasta si inca imi place (si pe viitor la fel)
𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷'𝓽 𝓷𝓮𝓮𝓭
𝓐 𝓻𝓮𝓪𝓼𝓸𝓷 𝓽𝓸
𝓗𝓮𝓵𝓹 𝓼𝓸𝓶𝓮𝓸𝓷𝓮
Post Thanks / Like - 0 Thanks, 1 Like, 0 DislikeBlue01a dat Like acetui post