Am cod baaa ) !!! O rezolvare ? ceva? si la mine ?
Am cod baaa ) !!! O rezolvare ? ceva? si la mine ?
Tocmai posibilitatea sa-ti implinesti un vis face viata interesanta,si cand tu vrei ceva cu adevarat,tot universul conspira la realizarea dorintei tale.
walles uite aici rezolvarea in cazul tau: You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
asta e din cauza ca instalezi windows-uri de pe torrente
eroare e de la win nu de la wac
max,eu imi prind urechile nu vrei sa intru tu in pc la mn si sa-mi rezolvi te rog?
Ma...tu crez` ca io-s o curva ca tini
In concluzie ,trebuie sa astept pana la update pentru a nu-mi mai aparea . "posibil cod?"
Tocmai posibilitatea sa-ti implinesti un vis face viata interesanta,si cand tu vrei ceva cu adevarat,tot universul conspira la realizarea dorintei tale.
cristib_4ever e id-ul meu te rog daniel rezolva-mi tu ca nu ma pricep deloc
Ma...tu crez` ca io-s o curva ca tini
referitor la ce a zis max....daca folosesc WAC dar nu am steam am vreo sansa sa fac cerere de admin si sa primesc ??
pai pe asta m`am bazat...am sa fac o cerere sa vad ce se intampla..nu am nimic de pierdut ...sa inteleg ca am pro de la tine ?
la mine se dechide , merge perfect si dupa app 10 min apare eroare cu don't send , asa din senin in timp ce ma joc pe sv wargods
am mai incarcat de cateva ori si face lafel ...... rezolvare ?
Voi radeti de mine ca sunt diferit ... Eu rad de voi ca sunteti toti lafel