Buna ziua , vreau sa reclam si eu asa-zisul "admin" KGB, deoarece abuzeaza de acest privilegiu. Cum zic ceva pe chat , taci kyci , gag kyci etc.. De exemplu astazi "adminul" kgb , i-a interzis unui player care era mort (zm) , sa nu mai zica unde este un jucator viu , care era ultimul, si zombii il cautau, iar eu i-am spus ca nu este interzis in regulament iar el mi-a raspuns ironic si am luat gag pt 3 min. fara un motiv plauzibil. Acest admin face abuz, nu este prima data cand face asa ceva , recunosc ca in trecut l-am injurat dar ma adus instare, stiu ca nu am facut bine , ca am gresit si am avut ban , nu l-am contestant , am respectat decizia , am platit pt gresala mea... Sper ca se va face ceva in aceasta problema , probabil vor aparea multi care ii vor lua apararea doar asa ca sunt prieteni cu un admin pe sv. Sper ca se va face dreptate. Va multumesc
Dovada: --> You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!