Ati cautat vreodata un driver sau mai multe drivere pentru pc / laptop si nu l-ati gasit? Ati incercat diverse programe pentru detectarea driverelor si cand sa descarcati driverele va cerea sa cumparati licenta?
Ei bine, acum nu mai trebuie sa cautati 1.000 de pagini pe google si nu mai trebuie sa instalazi niciun program care sa va ceara licenta sau alte prostii de genul asta!
In acest tutorial am sa va invat cum sa descarcati de pe un site care este un manager cu link de download pt drivere gratuite fara niciun chin! Tot ceea ce trebuie sa faceti va este prezentat in urmatoarele poze + detalii:
Pasul 1:
You have to register to be able to see this link. Register HERE! If you are already a member please log in! If you still you are not able to see the link you need to activate your account or an administrator need to activate your account!
Pasul 2:
In josul pagini veti gasi asa:
Pasul 3:
a componentelor sistemului*
Plugin-ul a fost testat cu antivirusul si nu contine niciun virus! Acest plugin nu va afecteaza calculatorul!
Pasul 4:
Apoi, va va afisa ceva in genul acesta:
Lasati-l sa termine scanarea/detectia. Dupa ce s-a terminat scanarea/detectia, va va afisa driverele pentru mai multe sisteme de operare din care va alegeti voi sistemului de operare folosit sau necesar pentru drivere.
Pasul 5:
Pasul 6:
Va va arata driverele disponibile pentru acel sistem de operare. Apoi, cautati driver-ul( pentru audio, video etc - cel care va lipseste) din lista de drivere disponibile si cautati "grupa" de driver (adica audio, video etc.) apoi urmati instructiunile din poza. Eu am ales pt acest tutorial driverul audio din grupa de "sunet/audio" pentru placa de sunet!
Pasul 7:
Dupa ce ati ales unul sau mai multe drivere dintr-o grupa, dati click pe el/ele.
Pasul 8:
Salvati-l sau rulati-l direct si instalati-l.
Pasul 9:
Bucurati-va ca tocmai ati gasit si instalat driverul necesar
Atentie! Uneori acest site va da un link cu drivere putin mai vechi, dar nu este nicio problema deoarece puteti face update la driver/drivere
Sper sa va fie te ajutor acest tutorial! Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati!