Zicea Max undeva prin 2013... Si acum adminii sunt PARTIAL "obligati" sa ofere 3 boost-uri per grad pentru UP. Din cate am vazut, este singurul server din comunitate pe care se cere chestia asta. Inteleg ca e nevoie de boost-uri, iar host-ul ala nu se plateste nici el singur, dar mi se pare absurd. Varianta de a cumpara grad instant inca este valabila si cred ca este de ajuns. Reclamele inca se fac pentru cereri si up si consider ca si ele au un impact asupra numarului de playeri.Oricum spre deosebire de 90% dintre comunitatile de cs, la noi adminele s-au dat gratis din totdeauna! La noi niciodata nu ai vazut pus un pret fix pe admine! AM stiut sa ne obtinem banii din alte surse si a fost bine!
Pe scurt: Propun ca "obligativitatea" de a boosta serverul pentru a obtine UP de la gradul de Premium in sus sa fie inlaturata sau alternata (sa inceapa de la un grad relativ mai mare, cum ar fi administrator).
Nu am venit cu propunerea asta pentru mine, ci pentru TOTI adminii cu grad scazut care doresc un grad mai ridicat dar nu-si permit SAU nu doresc sa investeasca nicio suma, indiferent de cat de mare sau mica este.
!!!O alta varianta ar fi verificarea activitatii PERIODIC a adminilor pentru UP, DOWN sau REMOVE!!!
Nu o data la cateva luni, pentru ca se pierde interesul, sincer va spun.
Si da, stiu ca unii ar spune "te plangi degeaba, ai luat si up si vip pe activitate". Da, am luat, asta a fost norocul meu sa nimeresc in perioada asta, dar am urmarit pe forum frecventa cu care se facea aceasta "curatenie" si a scazut drastic in ultimul timp.