PDA

View Full Version : Wac ... Disper!!!!!



Espada Nr.5^Effect^
03-10-2013, 03:02 PM
Nu mai am mult si intru in a 3-a ora de cand incerc sa instalez blestematul asta de wac.Am cautat pe tot forumul am facut toate metodele gasite si tot nu reusesc sa il pacalesc.Am descarcat toate cele 3 versiuni:La fiecare imi apare cand il instalez asta:
<b>You have to register to ba able to see this link</b>

Asta nu ar fi o problema majora deoarece installul continua.Dar cand incerc sa pornesc jocul imi aare blestemata asta de eroare si nu pot scapa de ea X(X(X(X(X

<b>You have to register to ba able to see this link</b>


MENTIUNI: Am incercat metodele urmatoate:

-Am dezinstalat orice versiune de .NET din control panel
-Am descarcat DeNet Cleanup Tool
-Dupa curatare am instalat net Frameworck 2
-Am instalat si 4 si offline-ul

TOATE ACESTEA IN ZADAR!!!!

Am sters din WarGods Anticheat/Resources/cfgs/path_steam.cfg Path_steam.cfg am incercat sa il pornesc de pe hl.exe cat si steam.exe si to degeaba... alte sugestii mai aveti???
Sincer joc pe serverul acesta de aproape 6 ani si nu vreau sa renunt la el pentru o panarama de program.
HELP!!!!

ruby on rails
03-10-2013, 03:32 PM
Here's an idea :) Modifica pathul de instalare al aplicatie si cand dai sa instaleze dai run as Administrator. That should do the trick.

daniel_San
03-10-2013, 04:07 PM
Solutia e foarte simpla si nu e din vina programului, e doar din vina ta! Mai exact a modului in care ai configurat SO-ul, pentru ca este atat de prost configurat, incat nu ai acces de scriere la folderul temp. Sau nu esti in stare sa ai grija de el si sa nu iei tot felul de aplicatii ciudate care sa-ti modifice setarile de sistem. Sau nu esti in stare inainte sa descarci un SO fara licenta, sa te uiti inainte pe comentariile celorlalti.

Solutia nu ti-o spun(desi daca te-ar duce capul si ai citii eroarea aia ti-ai da seama ce vrea sa zica si care e solutia) pentru ca in loc sa intrebi ai inceput sa aberezi.
A doua eroare nu tine de WAC. In fapt, in timpul ala WAC-ul merge bine mersi.

Habar n-ai cat imi plac oamenii care in loc sa gandeasca si sa intrebe isi varsa nervii aiurea. Spune multe despre tine...

Espada Nr.5^Effect^
03-10-2013, 05:02 PM
Dar te-ai gandit putin ca omul care a postat o problema( nu ma refer in indeosebi la mine) mai are multe alte probleme pe cap? ca inainte de problema propusa la care are nevoie de ajutor omul mai are si alte 100.000 de probleme? da intradevar am rezolvat problema,si da din cauza nervilor nu am mai citit exact ce vroia sa spuna eroarea si am cerut ajutor.Ceea ce am primit din partea ta este numai aroganta:ca eu nu sunt in stare de aia de aia si de aia.Sper ca pe viitor daca o sa mai am vre-o problema sa te abtii de la comentarii de genul asta.Stima!

daniel_San
03-10-2013, 09:52 PM
Si a fost chiar asa de greu sa o rezolvi? In momentul in care zici ca un program e panarama, inseamna ca ai epuizat toate variantele de rezolvare. Nu ca ti-a dat o eroare(care nici macar nu era a lui) si faci intr-un anumit fel. Abtineti-va in pnm de la astfel de comentarii pana nu sunteti sigur ca nu sunteti voi de vina, unii au muncit la el. Daca intrebai o rezolvare fara alte comentarii cretine, ti se raspundea scurt si la obiect. Dar cand esti nesimtit...
Imi pare rau ca unul ca tine foloseste WAC-ul.

P.S: Ma doar fix in cot de cate alte enspe mii de probleme mai ai tu. Daca vrei sa aflii un raspuns, intrebi civilizat. Hai pa!
Macar posteaza si cum ai rezolvat, pentru cei care vor mai intampina problema.

P.S: Chiar nu esti... daca erai in stare de ceva, stiai ce inseamna dezvoltarea unei astfel de aplicatii si intrebai frumos.

Espada Nr.5^Effect^
11-12-2013, 04:46 PM
in primul rand "comentarii cretine " mi-ai adresat tu;ai un sfat? spune-l.Nu? abtine-te!!! Nesimtit?Da,respect munca altora nu am cerut decat niste opinii."te doare in cot"??? incearca sa nu te mai bagi in seama.Vrei sa raspunzi?? raspunde cilivizat si nu comenta aiurea!

Tiger
11-12-2013, 06:40 PM
In ordinea ideilor:
1. Ar trebui sa fii recunoscator pentru ca WAC este un program gratuit si beneficiez de el si suportul lui fara a plati nimic.
2. Cand aduci acuzatii fara rost si puerile asupra unui program free asupra problemelor acestuia a carui cauza nu este aplicatia in sine, acestea se numesc comentarii/acuzatii complet cretine. Din ceea ce se vede nu reiese faptul ca ai respecta munca altora, ci doar ti-ai bate joc de ea.
3. Cand doi oameni iti spune ca esti prost, atunci ar trebui sa iei vorba in serios!

PS: Esti patetic. Oamenii ca tine le-ar trebui zilnic doar apa, paie si bataie!

:locked: