View Full Version : Reclamatie DiRt :>
Al3xLove
28-09-2013, 09:55 PM
Nick: DiRt
Ora: 20:50
Harta: deathrun_arctic
Motiv: gag pe degeaba .. llama pe degeaba... prima data m`a injurat unu madalin.. i`am zis ca nu ma cobor la mintea lui si incepe dirt sa zica ,, Al3x taci '' i`am zis de ce sa tac mi.a dat gag.. de cand ia`ti bagat iar adminul iar face abuz...
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
<b>You have to register to ba able to see this link</b>
+ ban : <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Alte comentarii: Daca ii numarati reclamatiile sunt peste 20:)) dar ma rog..luati decizia
P.S - unban plsss la IP: 93.118.198.129
Esti amuzant tipule... dar nu prea
Sa stii si tu ca exista un loc'sor unde se vad "adevaraturile" banuri
Poza cu ban te-as ruga sa o postezi pe girlshare sa vedem csnd e last edited
Am si eu dovezi dar sunt pe telefon dar oricum poza cu "ban" te-a dat de gol
Al3xLove
28-09-2013, 10:57 PM
lol... dupa 10 min ce facui reclamatia si intrai in cs am vazut si banul... si logic ca am zis s-o pun si pe aia...
Al3xLove
28-09-2013, 11:00 PM
Ma scuzati de x2 post... sa nu zica iar ala ca cine stie ce dau edit.. <b>You have to register to ba able to see this link</b> poftim.. sa nu zici ca am modificat poza :*
Justice04
28-09-2013, 11:08 PM
Scuze ca ma bag am fost si eu de fata.
DiRT i-a dat llama,deoarece alex zicea tot felul de lucruri despre DiRT neadevarate si nu mai tacea din gura,cea ce ma enerva si pe mn
P.S Alex are gura mare...
Asa cum am spus am revenit cu dovezi <b>You have to register to ba able to see this link</b> ;) pe intelesu tau nu : NU TE F**E PE TINE CINE MA BATE PE MINE ;) app linku ala nu merge
P.S In consola trebuie sa scrie de la care admin ai primit ban :| nu te soate de pe server si iti da added to banlist.
WarGods | Deea
28-09-2013, 11:18 PM
Dirt bot cica nu merge linkul asa esti bot raw sa mor eo.Abuzezi mereu de comenzi.
P.S Scuze ca ma bag
WarGods | -=T3nz3=-
28-09-2013, 11:21 PM
AlexLove bucurate ca ia scapat cu atat...
In legatura cu reclamatia mea ...
Ce te durea pe tn ca stateam eu spec/afk ?
Nu puteai juca linistit ?
Om but ... sa ai ghinionul sa ajung eu iar la potere .. :-w :-w :-w :-w
-=MATRIX=-
28-09-2013, 11:26 PM
Dirt bot cica nu merge linkul asa esti bot raw sa mor eo.Abuzezi mereu de comenzi.
P.S Scuze ca ma bag
nu te mai scuza, NU TE MAI BAGA!!! linkul e bun, dar e prea greu pentru unii
@alex: aia cu added to banlist e fake..nu are cum sa apara asa ceva in consola
@t3nz3: lasa amenintarile de 2 bani!
Al3xLove
28-09-2013, 11:37 PM
doamne ce se oftica Justice si cu t3nz3.. justice ca i`am zis la cerere upp ca n`a citit regulamentul, iar t3nz3 ca i-am spus lu angel ca sta afkk:)) + reclamatie... nu stiu de ce va bagati
-=MATRIX=-
28-09-2013, 11:39 PM
doamne ce se oftica Justice si cu t3nz3.. justice ca i`am zis la cerere upp ca n`a citit regulamentul, iar t3nz3 ca i-am spus lu angel ca sta afkk:)) + reclamatie... nu stiu de ce va bagati
eu zic ca tragi concluzii pripite
Tiger
29-09-2013, 01:50 AM
L 09/28/2013 - 21:51:30: CFG Name Flood: scoate.llamaaaa [IP: 93.118.198.129] <STEAM_ID_LAN>
Uitandu-ma in log-urile WarGods Shield de pe deathrun, am vazut ca ai fost banat de el pe motivul ca esti bolovan, ti-ai schimbat nick-ul de 10 ori in mai putin de 15 secunde!
PS: Felicitari pentru statut. Banul ti-a expirat de mult timp (default este 120 de minute).
PS2: Alta data nu mai forta nota cu schimbarea nick-urilor.
Al3xLove
29-09-2013, 08:24 AM
Serios?:| daca l`am schimbat de 3 ori in ,, scoate.llama '' e bine:|
AnGeL | Pro (W_^)
29-09-2013, 09:58 AM
@Deea: Daca te mai bagi vreodata la vreo cerere / reclamatie , il rog pe Tiger sa te racoreasca cu un ban pe forum
@T3nz3: La fel , nu te mai baga si tu ca musca-n lapte.
@Al3x: De data asta vad ca ti-ai cautat-o cu lumanarea ... Din screen-uri se vede ca il ameninti pe dirt , cum ca l-ar bate varatu , ce inseamna asta ?! Dupa ce ca tu esti de vina mai ai si tupeul sa faci reclamatie... Altadata vezi-ti de jocul tau , si daca stii ca nu ai tangente cu dirt , nu-l mai baga in seama si punct. Sunt convins ca n-o sa-ti dea gag / llama degeaba atunci .
P.S: Dupa parerea mea , DiRT , a procedat corect , doar nu avea sa-ti inghita tie amenintarile ...
T.C !