PDA

View Full Version : Update WAC 3.0



daniel_San
25-08-2013, 04:30 PM
Am lansat un nou update WAC versiunea 3.0.

In aceasta noua versiune am schimbat urmatoarele:

* Optimizat drastic codul. Am redus la jumatate numarul semnaturilor redundante. Erau foarte multe dubluri.
* Am adaugat scanare pentru modificarea functiilor opengl si functiilor engine-ului. Astfel, in proportie foarte mare wall-ul este detectat, chiar daca nu se va stii exact codul folosit. Este exact sistemul folosit de antivirus pentru a detecta virusi noi pe baza analizei comportamentului. Deci nu folositi facilitatea de wall. Sunt destul de putine coduri ce folosesc alta metoda de hooking. De asemenea, sunt foarte multe coduri tip aim ce folosesc metoda de hooking a functiilor engine-ului.
* Am trecut la verficarea pe IP. Pentru a elimina problemele referitoare la imposibilitatea utilizarii anumitor nume, verficarile se fac in functie de IP. Tin sa precizez ca utilizatorii cu IP dinamic nu vor avea probleme deoarece IP-ul lor nu se schimba in timpul functionarii WAC-ului/CS-ului.
* Am adaugat suportul pentru trecerea in perioada ce urmeaza la o verificare bazata pe interogare directa. Astfel, in curand, verificarea functionarii WAC-ului se va face prin conexiune TCP, directa intre site si client. Astfel, nu vor mai exista cazuri de jucatori ce nu au WAC-ul activ chiar daca e raportat ca activ. Tin sa precizez ca pentru utilizatorii cu router, WAC-ul va incerca autoinscrierea in firewall si autocrearea unui port forwarding prin UPnP. Asa ca daca nu o sa apareti ca activ, ori setati optiunea routerului de UPnP ca activa, ori faceti port forwarding manual(ca la redirecte) pe portul 29100.

Pentru update:

1: Prima regula obligatorie pentru update este dezactivarea antivirusului pentru 1-2 minute sau dezactivarea optiunii de SandBox. Aceasta rulare in SandBox pe care versiunile noi de antivirus o fac, nenoroceste sincronizarea aplicatiilor.

2: Daca dupa terminarea Update-ului WAC-ul nu porneste si totusi va raman Start.exe si Start2.exe,inchideti casutele acelea, va duceti in folderul unde ati instalat WAC-ul si deschideti manual checker.exe sau Start2.exe.

3: Daca va apare casuta cu licenta la deschiderea WAC-ului, alegeti Free si salvati.

4: Daca nu vi s-a descarcat corect versiunea, descarcati installerul de la <b>You have to register to ba able to see this link</b> ,dezinstalati versiunea curenta si instalati versiunea descarcata.

5:(Valabila general). Daca va apare o eroare cu ceva legat de Form1, va duceti in Task manager, cautati procesul Wargods Anti Cheat, Kill si reporniti. Sau restart pc.

Din cauza schimbarii metodei de comunicare este foarte posibil sa apara erori in special la utilizatorii cu Windows XP, sistem de operare pe care nu am testat noile facilitati. Va rog sa raportati orice problema.

Update 3.1: Cred ca am rezolvat eroarea cu Form1 ce aparea la deschiderea WAC-ului. Cauza era ca this.Close inchidea doar Form-ul, fara sa inchida procesul, astfel procesul se transforma in proces zombie(rula, dar fara niciun window activ). De unde la o eventuala incercare de repornire dadea eroarea. Solutia era ori restart de PC, ori kill din task manager. Am trecut pe Process.Kill in loc de Form.Close

Teddy
26-08-2013, 02:40 AM
Daniel am observat ca daca scriu /wac nume nu apare nimic, nici ca-i activ nici ca nu-i. Indiferent ca scriu numele meu sau al altuia.

daniel_San
26-08-2013, 11:15 AM
Scrie cu amx_wac nume .

pitiku
26-08-2013, 11:57 AM
Dau pe steam , C/Program files/Steam/SteamApps/cammon/Half-Life si cand dau pe hl nu porneste .

Tiger
26-08-2013, 12:02 PM
Dau pe steam , C/Program files/Steam/SteamApps/cammon/Half-Life si cand dau pe hl nu porneste .

S-a spus de atatea ori :zid: ...

Pentru steam selectezi steam.exe, iar pentru nonsteam selectezi hl.exe. :learn:

pitiku
26-08-2013, 12:23 PM
Daca nu a zis tiger but degeaba :)) =)) Ms tiger .

Teddy
27-08-2013, 05:51 PM
Nu imi merge. Il pornesc si imi zice ca nu-i activ:|

For3verking
06-09-2013, 12:06 AM
nu-mi merge de 3 sapat il deschid si da kick cand intru pe svr dc?

Dani
14-10-2013, 03:49 PM
"Si eo am tot acceasi probleme ca si "Teddy si ca For3verking " ce se intampla ? ! "

daniel_San
18-10-2013, 10:51 AM
Pe cateva servere(cel putin respawn), comunicatia pe portul 80(http) este interzisa, deci serverele nu pot accesa baza de date.

xenon
05-12-2013, 03:15 PM
Am si eu o intrebare, dc naiba cand il instalez merge perfect prima oara, il inchid nu stiu ce si a 2-a oara cand vreau sa il folosesc nu mai vrea? Gen se deschide, dau click pe steam (si pe non-steam face lafel) si da o eroare cu Quit sau Continue. Dau continue, nu se intampla nimic, dau quit, se inchide (logic).

Tiger
05-12-2013, 03:26 PM
S-a (/ Am) mai spus de 1000 de ori care este cauza! Foloseste cu incredere Search-ul inainte a a mai face un post despre erori WAC.

xenon
05-12-2013, 03:32 PM
Am rezolvat insfarsit.. Nu stiu sigur de la ce era dar macar merge si dupa ce il inchid prima data.