Askkk
07-06-2013, 11:57 AM
GRAD:Vip.. Sau ce grad credeti voi ca merit..Nu pot sa zic eu.(din lista de jos de la Observatii)
NICK: Askkk
VARSTA: Am 12 ani dar o gandire matura :)
ID DE STEAM:Nu am steam.. Inca. Dar o sa fac rost imd ori orginal ori Crack-at
STEAM ID: -
ID DE MESSENGER: Pufulete.pufulete92@yahoo.com
EXPERIENTA: 2 Ani. Am exeperienta buna am avut si detinator.
TIMP JUCAT: Joc de 2 -3 zile dar o sa fac multe ore si zile. Cand ma pun pe un server raman calumea.
PERIOADA: Pai deocamdata joc cam de la 3 pana la 7 in weekend joc toata ziua iar peste 2 sapt cand iau vacanta non-stop.
MOTIV: Vreau sa ajut serverul sa fie populat si sa urce in top!
CUNOSTINTELE: Poi stiu cat de cat putin in amxmodx. Stiu sa dau grade sa adaug harti etc. Si stiu sa fac harti cs. Nam ami facut de mult dar mai stiu cum se face.
PROMOVARE: Deocamdata nu am bani. Am mai donat pe ascuns ca nu ma lasa parintii. Cat de curand fac rost de bani donez vr 5 euro. Pana atunci fac reclama pe alte servere si la mess.
CE CULOARE ARE URSUL? : Ur5ul are cvloarea lila-n dungi cu picatele.
Va multumesc anticipat!
Cu stima Askkk.
NICK: Askkk
VARSTA: Am 12 ani dar o gandire matura :)
ID DE STEAM:Nu am steam.. Inca. Dar o sa fac rost imd ori orginal ori Crack-at
STEAM ID: -
ID DE MESSENGER: Pufulete.pufulete92@yahoo.com
EXPERIENTA: 2 Ani. Am exeperienta buna am avut si detinator.
TIMP JUCAT: Joc de 2 -3 zile dar o sa fac multe ore si zile. Cand ma pun pe un server raman calumea.
PERIOADA: Pai deocamdata joc cam de la 3 pana la 7 in weekend joc toata ziua iar peste 2 sapt cand iau vacanta non-stop.
MOTIV: Vreau sa ajut serverul sa fie populat si sa urce in top!
CUNOSTINTELE: Poi stiu cat de cat putin in amxmodx. Stiu sa dau grade sa adaug harti etc. Si stiu sa fac harti cs. Nam ami facut de mult dar mai stiu cum se face.
PROMOVARE: Deocamdata nu am bani. Am mai donat pe ascuns ca nu ma lasa parintii. Cat de curand fac rost de bani donez vr 5 euro. Pana atunci fac reclama pe alte servere si la mess.
CE CULOARE ARE URSUL? : Ur5ul are cvloarea lila-n dungi cu picatele.
Va multumesc anticipat!
Cu stima Askkk.