View Full Version : reclamatie la admin
Bahoi
01-08-2020, 08:37 PM
Nick-ul tau: Bahoi
Varsta: 17
Nick-ul admin-ului/player-ului: D i a n a <.>
IP: nu l stiu
Ora si Data / harta: deathrun_rizzy_x pe la ora 19
Motiv: ban pe nedrept cred
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni: pai iesise un nab de la tero si s a resetat timpul. eu trebuia sa ies da am vrt sa mai stau o runda sa joc da am vzt ca m a pus tero si am iesit ca am zis ca tot s a resetat timpu. eu stiam ca dacă iese unu si se reseteaza prmeste ala ban nu io acu poate gresesc
Skidrowツ
01-08-2020, 09:48 PM
Dacă vrei să ieși, poți cere frumos un slay. Īți oferim cu drag. Plus, īmi place cāt de sigur pe tine ești: "ban pe nedrept cred".
iar dacă vezi, respectivul a ieșit din cauza internetului "overflow"
:contra:
EDIT: Nu mai faceți reclamații dacă nici nu știți sigur pentru ce faceți, pierdeți timpul.
Hai să lăsăm aceste aroganțe și această ură față de alții.
Să o luăm logic. Iese unul de la tero din X motiv, se resetează timpul. Foarte foarte foarte... Foarte rar se īntāmplă să nu se reseteze. Foarte rar.
Dacă a ieșit că așa a vrut el, ban. Dacă iese īncă unul după el, nu are rost banul. Timpul se resetează oricum. Este ca și pe rizzy cānd jumătate de sv ia overflow.
Dar normal că nu vedem treaba asta.
Pro.
Fiți imparțiali.
Skidrowツ
01-08-2020, 10:05 PM
Hai să lăsăm aceste aroganțe și această ură față de alții.
Să o luăm logic. Iese unul de la tero din X motiv, se resetează timpul. Foarte foarte foarte... Foarte rar se īntāmplă să nu se reseteze. Foarte rar.
Dacă a ieșit că așa a vrut el, ban. Dacă iese īncă unul după el, nu are rost banul. Timpul se resetează oricum. Este ca și pe rizzy cānd jumătate de sv ia overflow.
Dar normal că nu vedem treaba asta.
Pro.
Fiți imparțiali.
Eu din cāte știu, la overflowed nu se dă reset la time și repet și știi și tu asta, se cere slay dacă e nevoie să ieși, īnțeleg că e prietenul tău și īi iei apărarea, dar a greșit oricum. banul a fost meritat.
Eu din cāte știu, la overflowed nu se dă reset la time și repet și știi și tu asta, se cere slay dacă e nevoie să ieși, īnțeleg că e prietenul tău și īi iei apărarea, dar a greșit oricum. banul a fost meritat.
Rād. Stai pe sv să observi singur că se resetează.
Skidrowツ
01-08-2020, 10:12 PM
Rād. Stai pe sv să observi singur că se resetează.
rāzi, dacă consideri că este greșit, propune să se schimbe regula. īn regulament nu scrie să se facă excepții la acest caz, īn regulament scrie că se oferă ban dacă iese de la tero "dropped", așa se poate da retry și tu să nu īi dai ban, ia-o logic. Eu mi-am spus părerea și ce aveam de spus, e un ban de 60 de minute și o reclamație inutilă.
mugurhaiduc
01-08-2020, 10:20 PM
Din poză reiese faptul că singurul care a ieșit intenționat ești tu. Īntr-adevăr, timpul de pe server era deja resetat. Dar ce s-ar īntāmpla dacă toți jucătorii ar face așa, zicānd că "eh, oricum s-a resetat, pot sa ies liniștit" ? Păi simplu, timerul ar sta īn loc. Pe deoparte este și vina ta, pentru că după cum spune și skid, puteai cere un slay.
Totuși, D i a n a <.> ai un avertisment. Fii și tu mai indulgentă īn situații de genul, rolul unui admin nu e să dea cāt mai multe banuri īntr-o zi. La următoarea abatere vei primi downgrade.
Banul deja a expirat.
:locked: