PDA

View Full Version : Reclamatie D i a n a <.>

Bahoi
23-07-2020, 05:14 PM
Nick-ul tau: Bahoi
Varsta: 17
Nick-ul admin-ului/player-ului: D i a n a <.>
IP: n am de unde sa l stiu
Ora si Data / harta: deathrun_unreal in jur de ora 15.
Motiv: gag dat pe degeaba.
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
<b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni: Nu inteleg de ce a trebuit sa i dai gag pentru simplul fapt ca el facea caterinca si nici nu te injurase. Cum a spus si el de altfel daca tu nu tii la caterinca sau stai prost cu nervii nu trebuie sa i dai gag si puteai sa l lasi sa vorbeasca singur si sa nu l bagi in seama. Nici macar nu ai dat un motiv la gag ai dat un "." . Pe langa asta, dupa ce a primit ungag omu v a explicat frumos ce si cum, dupa care ce i drept te-a injurat. Atunci puteai sa i dai gag dar ce sa mai ca s-a trezit maretul Freeze care abia intra si cand intra nu face nimic sa i dea voteban ca vezi dom'le e helper. Si altii cand injurau nici nu i bagati in seama, ca sa nu mai zic ca ai spus ca, chiar tu voiai sa i dai ban dar inca nu aveai motiv.

Freeze
23-07-2020, 05:20 PM
Diana s-a simtit jignita prin felul cum a facut caretinca de ea si de aceea a dat gag jucatorului, iar eu am dat ban 30 minute ca dupa ce s-a terminat timpul de gag a injurat staff-ul.

Bahoi
23-07-2020, 05:23 PM
Daca nu a jignit o deloc cum s a simtit jignita? Pana sa i dati gag n a injurat o sau ceva deci n avea motiv sa i dea gag. Cand a injurat puteai sa i dai gag linistit

BUBU.
23-07-2020, 05:25 PM
Contra
playeru' acela mereu are ceva cu diana in sensul ca nu o lasa in pace mereu o spameaza cu chestii din acelea cu "cf vtm" etc.
Si cum a zis si freeze mai sus diana s-a sintit jignita d-aia i-a dat gag 3 minute

D i a n a <.>
23-07-2020, 05:25 PM
În primul rând, gag-ul a fost luat pe drept,pentru spam in chat si pentru limbaj,dar si pentru faptul că scria pe chat-ul de admini fără motiv. Intra pe server și ne întreba pe mine și pe quinn,dacă îi facem un oral. Caterinca,e caterincă,dar trebuie să știi când să te oprești,ceea ce el nu știe. A luat destule gag-uri și llama. Deci,gag-ul a fost meritat.

EcL|DA
23-07-2020, 05:28 PM
Contra. Își merita și gag-ul și ban-ul. Scria mereu pe u@, i-am spus sa înceteze și nimic...
Înțelegem caterinca, dar pana la un anumit punct. Daca vede ca toti ii spunem sa înceteze pentru ca e enervant și stupid, sa tacă.
Plus ca și eu i-am dat gag de 3-4 ori și i-am schimba nick-ul pentru ca înjura
App, de ce faci tu reclamație in locul lui?

Bahoi
23-07-2020, 05:30 PM
Pe mine nu ma intereseaza de cand o luat el llama ci strict de faza asta. Ca nici quinn nu i o dat ban sau cv deci stai potol. Spam e atunci cand scrii incontinuu el scria intr un interval de cateva secunde bune plus ca nu doar el scria pe chat. Da-mi dovada ca scria aiurea pe chat u adminilor. N-o mai luati cu de astea ca i ati dat gag nuj cand ca daca stam s o luam si Paqiwaku a injurat tot serveru si ce a luat un amarat de ban care i a trecut . Eu vorbesc strict de azi

EcL|DA
23-07-2020, 05:35 PM
Nu a luat gag nuj cand, astăzi a luat.. se poate vedea in log

aqx
23-07-2020, 05:36 PM
Contra
playeru' acela mereu are ceva cu diana in sensul ca nu o lasa in pace mereu o spameaza cu chestii din acelea cu "cf vtm" etc.
Si cum a zis si freeze mai sus diana s-a sintit jignita d-aia i-a dat gag 3 minute

"Cf vtm" nu te jignește sau nu te deranjează cât timp nu ești scârbit/ă de respectivul. Și nici așa nu poți spune că ai motiv pentru a-l sancționa la prima respirație.
Cocaine dacă nu îl bagi în seamă, își vede de ale lui. Dacă îl ignori, iese singur de pe sv.

În primul rând, gag-ul a fost luat pe drept,pentru spam in chat si pentru limbaj,dar si pentru faptul că scria pe chat-ul de admini fără motiv. Intra pe server și ne întreba pe mine și pe quinn,dacă îi facem un oral. Caterinca,e caterincă,dar trebuie să știi când să te oprești,ceea ce el nu știe. A luat destule gag-uri cât și llama. Deci,ban-ul/gag-ul a fost meritat.

Să facă el oral, asta spunea.

Spuneam și eu aseară pe chatul adminilor să îi dau ban pentru limbaj și nick-urile folosite după llama, dar nu m-am aruncat cu capul înainte.

Până la ban aveți gag/llama/stfu.

D i a n a <.>
23-07-2020, 06:01 PM
I-am spus să înceteze,pentru că observase că nu îl bag în seama și nu are sens să continue,însa a fost degeabă. Dacă vedea că îl ignor,scria pe u@ să ii răspund.
I-am dat gag pentru faptul că mă stresa,iar daca un player avea nevoie de admini,nu puteam să mă înțeleg cu el.
Ban-ul nu trebuia dat.. Însă gag-ul,da

Bahoi
23-07-2020, 06:03 PM
si ce i cu motivu ala la gag? Unu zice ca face spam pe u@ altu ca te o jignit hotarati-va .

Freeze
23-07-2020, 06:07 PM
Tocmai ca tot acest comportament neadecvat nu poate fi iertat la nesfarsit, daca se repeta mai des trebuie luate si masuri mai exigente. Quin daca tu spui ca l-ai iertat de cateva ori ieri, l-a iertat si EcL|DA azi, a meritat sa fie sanctionat mai aspru daca nu poate sa inteleaga cu vorba buna ca nu are voie sa injure.

Bahoi
23-07-2020, 06:09 PM
Ce comportament frate? :)))) Ca incearca si el sa glumeasca cu cineva pe serveru asta?

aqx
23-07-2020, 06:14 PM
Tocmai ca tot acest comportament neadecvat nu poate fi iertat la nesfarsit, daca se repeta mai des trebuie luate si masuri mai exigente. Quin daca tu spui ca l-ai iertat de cateva ori ieri, l-a iertat si EcL|DA azi, a meritat sa fie sanctionat mai aspru daca nu poate sa inteleaga cu vorba buna ca nu are voie sa injure.

Dacă îl iertam, nici gag nu îi dădeam. Nu se numește "iertat" dacă stai să te gândești la sancțiune înainte să o aplici.

D i a n a <.>
23-07-2020, 06:16 PM
Nu spune nimeni să nu glumească,însă dacă a observat că îl ignor,de ce a continuat? Era stresant.

Bahoi
23-07-2020, 06:19 PM
Nu il bagi in seama si gata ca el daca vede ca il ignori nu mai zice nimic ca doar si cu mine se injura is nu i am mai zis nmc si nu mi mai zice nici el nimic.

D i a n a <.>
23-07-2020, 06:21 PM
L-am ignorat,însă a început să scrie pe u@ să îi răspund.. Nu îi răspundeam,însă erau playeri care nu respectau regulamentul sau care aveau nevoie de admini,iar eu nu puteam să mă înțeleg cu ei.

AKSD.RGL
23-07-2020, 06:44 PM
nici nu stiu cum sa reactionez, serios
contra

aqx
23-07-2020, 06:54 PM
Nu ştii ce te loveşte şi eşti mirat de slay-ul meu. De câte ori încearcă restul adminilor să te ajute, eşti tare-n taste. Te rog, stai şi citeşte ce scriem şi apoi dă-ne în cap. Dacă tot se fac oamenii ăştia că citesc regulamentul, de ce naiba nu bagă la cap ajutorul dat de alţii?
Nu e prima oară, Freeze .

Freeze
23-07-2020, 07:03 PM
Pff serios ? A fost un duel intre mine si un teroristacum 5 minute , nu ne-am teleportat prin portale in timpul duelului a castigat cinstit nimerindu-ma in cap, nu mi se pare normal sa se aplice o sanctiune pentru asta. Quinn parerea mea este ca nu trebuia sa ii dai slay. Dar asta voi lasa la decizia superiorilor daca ai procedat corect sau nu, nu are rost sa ne tragem de sireturi contrazicandu-ne pe " sensul la care se refera regulamentul cand zice ca nu este permis k1 in timpul duelului ".

aqx
23-07-2020, 08:10 PM
Pff serios ? A fost un duel intre mine si un teroristacum 5 minute , nu ne-am teleportat prin portale in timpul duelului a castigat cinstit nimerindu-ma in cap, nu mi se pare normal sa se aplice o sanctiune pentru asta. Quinn parerea mea este ca nu trebuia sa ii dai slay. Dar asta voi lasa la decizia superiorilor daca ai procedat corect sau nu, nu are rost sa ne tragem de sireturi contrazicandu-ne pe " sensul la care se refera regulamentul cand zice ca nu este permis k1 in timpul duelului ".

Avea k1, de aceea a primit slay.

SeNNNz
23-07-2020, 08:28 PM
Contra. Își merita și gag-ul și ban-ul. Scria mereu pe u@, i-am spus sa înceteze și nimic...
Înțelegem caterinca, dar pana la un anumit punct. Daca vede ca toti ii spunem sa înceteze pentru ca e enervant și stupid, sa tacă.
Plus ca și eu i-am dat gag de 3-4 ori și i-am schimba nick-ul pentru ca înjura
App, de ce faci tu reclamație in locul lui?

+1

mugurhaiduc
23-07-2020, 09:30 PM
Adminii nu sunt obligați să înghită miștourile și glumele proaste la adresa lor. Jucătorul a fost sancționat corect.

Până la ban aveți gag/llama/stfu.

Cine ți-a spus că e obligatorie sancționarea în ordine?
Mai nou jucătorii au 3 "vieți" până la ban?

Atâta timp cât jucătorul a primit gag și după a fost rugat să înceteze, iar el nu a făcut-o, pot spune că și-a făcut-o cu mâna lui. Timpul banului nu e deloc mare.
:locked: