PDA

View Full Version : Reclamatie quinn

Scooby.
06-07-2020, 11:01 PM
Nick-ul tau: Scooby @ str3suu need your pc
Varsta: nu conteaza in momentul acesta
Nick-ul admin-ului/player-ului: quinn
IP: nu sunt admin
Ora si Data / harta: ora 9 si 40 harta av2009b
Motiv: gag aiurea
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni:

aqx
06-07-2020, 11:17 PM
Aproximativ o oră am stat pe sv în care ai făcut spam, ai jignit/înjurat. Nu stau să fac ss pentru orice gag îl dau pe sv. Cine are bună-voința să verifice logs în intervalul 21-22, ok. Dau o betty de fructe de pădure.

netero
06-07-2020, 11:24 PM
Mai nou putem să înjurăm când, vorba aia, ni se scoală dacă suntem prieteni cu ownerii?:) Delăsător.

Scooby.
06-07-2020, 11:27 PM
Aproximativ o oră am stat pe sv în care ai făcut spam, ai jignit/înjurat. Nu stau să fac ss pentru orice gag îl dau pe sv. Cine are bună-voința să verifice logs în intervalul 21-22, ok. Dau o betty de fructe de pădure.

1.Trebuie sa ai dovezi la orice gag 2.Ownerul/Superiorul tau nu e nevoit sa caute in logs pentru greseala ta, ti-o asumi. 3.Iar daca nu stai sa iti faci dovezi degeaba spui tu cat timp n-ai dovezi, n-are de ce sa se verifice logs.

aqx
06-07-2020, 11:33 PM
Ok, să îmi dai memorie la laptop să țină toate ss-urile și demo-urile.
De pe ce forum ai luat aceste "reguli"?

Scooby.
06-07-2020, 11:34 PM
Ok, să îmi dai memorie la laptop să țină toate ss-urile și demo-urile.
De pe ce forum ai luat aceste "reguli"?

Dovezile le tii macar 1 zi 2, nu ma intereseaza cine esti, asuma-ti daca faci o treaba d-asta. Nu toti ne pierdem timpu pentru asa ceva, sa ne uitam in logs, si nici 1mb nu mananca o poza :)))))

netero
06-07-2020, 11:36 PM
Dc esti asa crispat, ca esti cam penibil

aqx
06-07-2020, 11:38 PM
E inutil să trag N reply-uri aici, la fel de inutil precum e și reclamația ta. Data viitoare când îmi faci reclamație, să prinzi toată consola să se vadă ce ai tastat. Msik

Scooby.
06-07-2020, 11:48 PM
Dc esti asa crispat, ca esti cam penibil

De ce as fi crispat cat timp am dreptu sa cer dovezi pentru gag-ul acordat? Se pare ca tu esti.

D i a n a <.>
06-07-2020, 11:50 PM
M-ai injurat/jignit atat pe mine,cat si pe quinn..nu am dovezi,dar rogvaiv a fost pe server si a vazut..reclamatia ta e inutila.

netero
07-07-2020, 12:06 AM
De ce as fi crispat cat timp am dreptu sa cer dovezi pentru gag-ul acordat? Se pare ca tu esti.
Avand in vedere ca iti bati joc de playerii acestui server, iar rogvaiv inchide ochii, cred ca tu esti ala crispat pt ca ai fost sanctionat.

Scooby.
07-07-2020, 12:33 AM
M-ai injurat/jignit atat pe mine,cat si pe quinn..nu am dovezi,dar rogvaiv a fost pe server si a vazut..reclamatia ta e inutila.

Aduceti dovezi, de ce sa se uite de fiecare data rogvaiv in logs pt treburile voastrE?

netero
07-07-2020, 12:56 AM
Ce penibil esti. Rog ownerii sa inchida aceasta reclamatie si sa nu mai fie asa permisivi cu toti prietenii lor. In special cei din clanul mod care injura cand vor ei, pe cine vor si pe cei ca scooby care se cred in putere sa jigneasca si sa isi bata joc de alti oameni.

Skidrowツ
07-07-2020, 01:19 AM
1. Giany , cred că mai bine îi lași pe ei să discute, n-are sens să te bagi (știu că sunteți prieteni,dar poate argumenta și ea de ce a dat un gag), decât să spui pro sau contra (+argumentarea)
2. Vă certați degeaba, sunt :contra: acestei reclamații fiindcă :-Știu că ea nu dă gag aiurea.
-Știu că ai un limbaj mai colorat.
-Era și un owner pe server, dacă ar fi greșit, iar fi atras atenția chiar mugurhaiduc

EDIT: Și Giany, sincer, dacă tot acuzi ownerul că face favorizări, adu te rog o dovadă. El a fost invizibil la faza asta, nu i-a scos nici gagul și nici nu făcut tam-tam că de ce i-a dat gag. Nu mai face acuzări fără nicio dovadă fiindcă el poate fi tras în jos din cauza ta.

bricheta.cfg
07-07-2020, 01:44 AM
Iar faceti reclamatii aiurea pentru un gag care dureaza 3-5 minute. :contra:

AKSD.RGL
07-07-2020, 07:11 AM
cand credeam ca situatia nu poate sa fie mai rea de atat am vazut reclamatia asta.. contra

mugurhaiduc
07-07-2020, 11:25 AM
Logurile au fost verificate și nu am găsit vreun moment în care să înjure. În schimb am întâlnit momente în care Scooby a jignit multiple persoane. Gagul este bine dat.
Reclamație respinsă.

Revenind la mica voastră ceartă, Giany nu cred că realizezi faptul că în momentul de față mă acuzi de favoritism. Lucru care în mod normal ar fi grav. Dar ca să mă acuzi fără să aduci pic de dovadă, e iarăși o problemă. Eu din câte știu nu erai pe server în momentul în care s-a petrecut acțiunea aceasta. Cum se face că știi mai multe decât mine, care eram pe server?

Rog ownerii sa inchida aceasta reclamatie si sa nu mai fie asa permisivi cu toti prietenii lor. In special cei din clanul mod care injura cand vor ei

Aici pot spune că ești ipocrit. Deoarece cât timp a fost rob ( prietenul tău ) admin, nu l-am sancționat cu toate că trebuia să o fac din prima. Eu am fost permisiv privind glumele voastre proaste la adresa și viața mea personală, cu toate că noi nu ne cunoaștem de fel. Așa că dacă ai tupeul să vi la mine și să sari la gâtul meu, că eu aș fi permisiv cu așa zișii "prieteni" ai mei, e clar că ai o problemă. Scooby e un fost admin, dacă te întrebi de ce vorbeam cu el. Nu un prieten. Și privind problema ta cu clanul MOD, ți se pare că îi chem eu cumva pe server să înjure? Sau ți se pare cumva că le permit eu să înjure?
Dacă da, te rog să vi cu dovezi în care aș fi făcut eu astfel de favoritisme. Dacă nu ai nici un fel de dovadă, și ai venit pe forum doar ca să bați din gură, pot spune că vei primi un warn atât pentru off-topic, cât și pentru că mă acuzi pentru ceva ce n-am făcut. Acuzația ta fiind gravă. Așa că nu te juca cu vorbele.
:locked: