View Full Version : Reclamatie rogVAIV
Raduq zis sefu mat!
09-04-2020, 09:42 PM
Salut, ma cheama Andrei. Am o reclamatie asupra MOD-ului reogVaiv in detrimenul unei inselatorii. El ma pune la vot pentru owner si dupa ce se alege vot-ul da, nu vre sa imi dea owner, macar mod i-am spus sa imi dea si mi-a promis ca o sa imi dea dar isi bate joc de mine. Si lui Skidrow i-a scos functiile pe degeaba fara dreptul cuiva, luati o convorbire cu el si potoliti-l, si apropo daca se poate sa imi primesc mod-ul. Multumesc mult!
Skidrowツ
09-04-2020, 09:45 PM
:pro: Adevărat grăiește acest om!!!
mugurhaiduc
09-04-2020, 10:36 PM
aici ai un model in primul rand. (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)
Īn al doilea rānd reclamația ta nu are nici o logică. Dacă tu īmi zici mie că te așteptai să primești owner doar pentru că Skidrow a făcut un vot pe server īn care a īntrebat jucătorii dacă īl meriți sau nu... mă lași fără cuvinte.
Si lui Skidrow i-a scos functiile pe degeaba fara dreptul cuiva
Nu știu cum ai constatat tu că i-am scos funcțiile cāt timp ai văzut că e admin, dar mă rog, probabil ai băgat și de la tine. Pe lāngă asta nu-mi trebuie *dreptul* cuiva ca să-i scot gradul. ( Chiar dacă trebuie să am un motiv care să fie īn strānsă legătură cu regulamentul )
Același lucru și īn cazul tău, nu sunt obligat să-ți dau owner pe server. Nu doar că nu sunt obligat, probabil aș zbura de pe comunitatea asta dacă aș face acest lucru.
Sper că te-am făcut să īnțelegi cāt de penibil e motivul reclamației.
:locked: