BoSS
28-11-2010, 02:33 PM
S-a făcut o greşală pe forum şi am fost scris ca slot!;)
NICK: numele cu care joci pe server (toate)--BoSS din primăvară și acum Bo$$
VARSTA: 18 ani ,26 iunie 1992;)
ID DE STEAM: ID-ul contului de Steam- nu am
ID DE MESSENGER: Nu am mess dar dacă trebuie imi voi face Cauza: Sunt din Moldova dar aici numai skype și icq se foloseste deja scuzațimă
EXPERIENTA: experienta in adminat-da
TIMP JUCAT: cu aproximatie, de cand joci pe server- Din primăvară
PERIOADA: cand joci mai des (ziua, dimineata, seara, in weekend)-- dimineața pe la orele 6 , īn weekend
MOTIV: Motivul este, Doresc de mult admin dar imi era lene sa scriu pe forum ,adika scriam pe cs dar toti imi spunea să cer pe forum' eu joc pīnă la orele 2 , şi multi zombi omi ,spam incălcări am văzut!
REDIRECTE: Da sau Nu, urmat de numarul de redirecte!--DA,750 Deci PRO sau CONTRA?
NICK: numele cu care joci pe server (toate)--BoSS din primăvară și acum Bo$$
VARSTA: 18 ani ,26 iunie 1992;)
ID DE STEAM: ID-ul contului de Steam- nu am
ID DE MESSENGER: Nu am mess dar dacă trebuie imi voi face Cauza: Sunt din Moldova dar aici numai skype și icq se foloseste deja scuzațimă
EXPERIENTA: experienta in adminat-da
TIMP JUCAT: cu aproximatie, de cand joci pe server- Din primăvară
PERIOADA: cand joci mai des (ziua, dimineata, seara, in weekend)-- dimineața pe la orele 6 , īn weekend
MOTIV: Motivul este, Doresc de mult admin dar imi era lene sa scriu pe forum ,adika scriam pe cs dar toti imi spunea să cer pe forum' eu joc pīnă la orele 2 , şi multi zombi omi ,spam incălcări am văzut!
REDIRECTE: Da sau Nu, urmat de numarul de redirecte!--DA,750 Deci PRO sau CONTRA?