PDA

View Full Version : Reclamatie NemeSyS

sxpbsxpb
29-12-2019, 03:20 PM
Nick-ul tau: Adi
Varsta: 21
Nick-ul admin-ului/player-ului: NemeSyS (admin)
IP: nu ii stiu ip-ul
Ora si Data / harta: 14:05, 29.12.2019, deathrun_grass
Motiv: mi-a dat slay, kick si apoi ban fara niciun motiv, a spus ca am folosit gstrafe dar cred ca el nu stie ce inseamna, eu doar faceam bhop
Dovezi: ==== WarGods Community AMXBAN ===
Server: Dr.WarGods.ro # VIP FREE Event
Map: deathrun_grass
Admin: NemeSyS
Your name: Adi
Your IP: 84.117.130.52
Your AuthID: STEAM_0:0:271014559
Ban Reason: gstrafe
Ban Minutes: 15 minutes
Time/Data: 14:05:46 <> 29/12/2019
Website: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
======= WARGODS COMMUNITY =======
Kicked by Console: "Banned! Check your console!"
Kicked :"Banned! Check your console!"
Mentiuni: Nu mi-a facut doar mie asta, a dat slay si kick mai multor jucatori, vreau sa puna dovada ca am facut eu sau ceilalti jucatori gstrafe. am si eu admin pe serverul de gg dar nu fac abuz cand am eu chef..

mugurhaiduc
29-12-2019, 03:42 PM
Nu vreau sa imi dau cu presupusul.. dar chiar azi scurtai si imi spuneai mie ca oricum nu intri la tero, si ca ar trebui sa te las. Astept dovezile lui Nemesys.

sxpbsxpb
29-12-2019, 03:55 PM
am scurtat pe arctic, fara sa intru la terro si voiam sa fac mapa inapoi pentru ca mi-ati spus ca e voie daca nu sunt last. mi-ai dat slay si te-am inteles, a fost bun motivul tau, dar el mi-a dat ban degeaba

Serujio
29-12-2019, 03:57 PM
Sincer nu am nicio dovada, niciun ss si niciun demo,le-am explicat la fiecare dupa ce le-am dat slay de ce au primit,unii au inteles,altii nu,pe langa am si scris de trei ori "gstrafe slay/kick/ban" dar mna,cui ii pasa.Tu pe langa ca nu ai inteles ai mai avut si gura mare sa incepi sa imi spui "Ba,tu esti drogat?".Eu te-am iertat si ti-am spus de ce ti-am dat si ti-am explicat cat de bine am putut,daca explicatia mea nu a fost destul de buna, imi pare rau.In opinia mea am fost mult prea ingaduitor cu tine si se pare ca daca ii dai cuiva un deget,el iti i-a toata mana.Mai mult nu pot sa zic,puteti sa ma credeti,puteti sa nu,eu stiu ca ce am facut a fost corect si bine,daca voi sunteti de alta parere eu nu comentez.

k1dd.
29-12-2019, 03:57 PM
Da sincer am observat si eu , nu poti sta mai mult de 3 secunde afk sa ii scri lui mama "bine" ca incepe numaratoarea la el pt slay. Nu care cumva sa nu te misti umpic ca direct slap. Zic si eu sa o ia mai usor.

Serujio
29-12-2019, 04:02 PM
Pai daca vad ca esti afk logic ca iti dau slap,si dupa slay.Nu poate sta dupa tine tot srv ca tu trebuie sa ii scrii mamei tale bine.Puteai intra pe spec si vorbeai cu ea,terminai si dupa te intorceai sa joci.Probabil ca cateodata bagam spec din cauza faptului ca vedeam ca nu te misti,eu ce pot sa cred cand vad ca omul nu se misca,un singur lucru"este afk",stiu ca cateodata exagerez dar incerc sa imi fac treaba de admin cat mai bine si nu sa am probleme cu toata lumea.Oricum iti multumesc pentru sfat si voi incerca sa fiu mai calm.

sxpbsxpb
29-12-2019, 04:02 PM
plecam din baza cu 400 si tu imi spuneai ca am facut gstrafe, pe bune? nici macar nu stii ce inseamna gstrafe ..

Serujio
29-12-2019, 04:15 PM
400? Te rog frumos sa nu minti,tu erai chiar unul dintre cei mai rapizi de pe srv.Probabil acum vei spune ca eram 7 si nu erau asa multi playeri dar tu aveai 800-1000 mereu cand paraseai baza si faceai gstrafe,bineinteles.Si din cate vad tot la fel de smecher esti aici ca pe server,atitudinea ta sa stii ca nu impresioneaza pe nimeni si te rog de acum sa folosesti edit nu sa tot faci cate un post de fiecare data cand vrei sa imi reprosezi cate ceva.

WarGods | aLinoX
29-12-2019, 04:18 PM
Exagerezi Adi, pur si simplu puteai sa astepti pana spre finalul rundei si daca tot nu revenea atunci să-i dai slay.Daca erai conștient pe fiecare mapa (aprox 90%) este o chestie care face playerul AFK sa meargă spre zona unde moare.

Si am o intrebare, STII CE INSEAMNA GSTRAFE????? Pune aici o definiție si nu luată de pe net :)

Din ce ai spus mai sus ma face sa cred ca in absența asta ai uitat cam multe.
Un mare :pro:

EDIT: Bun, si atunci de ce abuzai de slay cand puteai pur si simplu sa il lasi pe player fiindca pica in zona murea instant? Tot :pro: (dar nu ai ajuns in finala :) )

Serujio
29-12-2019, 04:48 PM
Uite ca iti voi zice in cuvintele mele ce inseamna gstrafe.Gstrafe se poate spune atunci cand un player abuzeaza de faptul ca poata sa prinda viteza in baza.De exemplu pe grass baza este mica si are 2 parti in care poti sari.Felul in care este construita este acela de a putea prinde viteza in cel mai scurt si eficient mod.Motivul principal in opinia mea ptr care s-a instaurat aceasta regula este faptul ca tero-ul cand pune capcane nu se poate misca cu viteza luminii,playerii pot prinde,daca fac mult gstrafe,in jur de 1000-1200.Tero-ul degeaba pune capcanele ca playerii le pot evita cu usurinta din cauza vitezei lor.Mapa mai este si mica fapt care ne arata ca viteza cu cat este mai mare cu atat tero-ul are doar o singura alegere.In plus daca nu exista aceasta regula multi oameni ar fi abuzat si ar fi ajuns cate 5-10 la tero,saracul neavand ce face moare.Deci in opinia mea inteleg destul de bine insemnatatea cuvantului "gstrafe"cel putin in termeni logici,daca mai ai ceva de adaugat poti adauga daca vrei.Nu m-ar uimi daca ai crede ca tot ce am zis acum este luat de pe internet din cauza faptului ca tu nu ai putea scrie niciodata asa ceva decat luat de pe internet,dar daca gresesc imi pare rau.Si iti spun cu tristete pentru tine ca nu am uitat nimic de cand am absentat.
P.S:iti multumesc pentru marele pro,ma simt mandru ca l-am luat de la tine ca la XFactor butonul care te duce in marea finala.

sxpbsxpb
29-12-2019, 04:59 PM
inseamna ca cineva daca stie sa joace foarte bine si face 1000 viteza in baza in cateva secunde fara sa se ajute de viteza aia trebuie sa ia ban nu?! ca e mai rapid decat terro :))) eu nu m-am folosit de viteza pe care o primesti din baza, stateam si ma invarteam

Skidrowツ
29-12-2019, 05:31 PM
Cāt timp nu sunt dovezi, nu pot spune nimic, dar Nemesys, poți să nu mai fii așa exigent? Aici au dreptate că am mai fost de multe ori pe server cānd erai și tu și dădeai uneori ban, instant:)

Serujio
29-12-2019, 05:52 PM
Stii cum se spune Skidrow,daca vrei seriozitate trebuie sa fii urat(de oameni ma refer nu ca infatisare),ca un dictator.Totusi fazele cu ban instant au fost cu un motiv anume,nu dadeam banuri din copilarie sau din ingamfare.Probabil eram prea exigent dar nu suport oamenii care nu respecta regulile chiar daca le stiu si nu isi asuma vina.De exemplu,acest player nu recunoaste nici macar putin ca este si vina lui..Si ca sa iti raspund la ce mi-ai zis cu chestia daca un player prinde 1000 ii dau slay este gresita.Christian de exemplu era la fel de rapid dar nu facea gstrafe,ceea ce a insemnat ca l-am lasat in pace si nu i-am facut nimic.Se pare ca tu nu ai inteles absolut nimic din explicatia mea.Bine ca stii sa zici ca eu nu stiu ce inseamna gstrafe cand tu esti pe langa total.

WarGods | aLinoX
29-12-2019, 05:54 PM
Propun un avertisment lui Adi pentru atata off-topic.

mugurhaiduc
29-12-2019, 05:57 PM
NemeSyS eu cred că tu nu știi ce e ăla gstrafe. Gstrafe nu īnseamnă doar să prinzi viteză īn bază. E atunci cānd te folosești de un bind īn zona spawnului (Adică unde există spawnkill) ca să prinzi viteză. Viteza aia nu o poți compara cu viteza facută manual, prin bhop și strafe. Dacă ai 500 fps și folosești gstrafe, poți ajunge și la 2000 viteză in cateva secunde.. de aia este interzis. Datorită faptului că niciunul dintre voi nu a adus dovezi.. nu pot decāt să-ți dau ție, NemeSyS, un mare warn pentru că dai ban pentru lucruri pe care nici tu nu le stăpānești. Și poți să o lași mai ușor cu slapul/slayul/specul și lasă oamenii să respire. Și eu vreau să beau o gură de apă și stau afk 20 de secunde.
:locked: