PDA

View Full Version : Reclamatie Admin: GyMy*



catalinqw
05-02-2013, 11:32 AM
Mi-a dat ban doar ca am anuntat un codat cu u@ si o data fara!;) <b>You have to register to ba able to see this link</b> Uitativa la Snaphot sa vedetii si ce motiv!

iRBWAllABieSs
05-02-2013, 12:12 PM
Poate intra si GyMy sa ne lamureasca mai palpabil de ce a primit acest player ban pe o durata asa lunga, avand in vedere ca nu-i completa conversatia si nu se stie mai exact de la ce a pornit.

AnOnIm
05-02-2013, 01:33 PM
Indiferent de cate ori a zis ca un player are cod ,nu ii dai ban pentru 7 zile ! A exagerat incredibil de mult cu asta . Asteptam un raspuns al lui Gymy !

Sky
05-02-2013, 04:51 PM
Mi-a dat ban doar ca am anuntat un codat cu u@ si o data fara!;) <b>You have to register to ba able to see this link</b> Uitativa la Snaphot sa vedetii si ce motiv!

Nu cumva l-ai injurat si pe Neymar cand anuntai codatul? :)) Ca Gymy in afara faptului ca e un adevarat casanova de Homoraciu (wtf?!?! :-? ) mai posteaza si poze cu Neymar pe facebook la care adauga si niste inimioare.

On-topic: A exagerat cu ban-ul...asta e clar.

GyMy
05-02-2013, 07:59 PM
raspunsul este acesta:) domnu catalin nu a anuntat niciun codat a inceput sa injure a luat gag 3 min sa mentinoez 3 minute !!! dpa , a dat retry am zis sa`l las na o fi om si el de unde a inceput sa`si bage si sa`si scoata :) si asta zik ca este cv:) daca avea o dovada cum arata ca eu am dat ban aiurea ! ma lasam de adminat :) si ma apucam de mario nu ma bag unde sthiu ca nu am treaba sau sthiu ca un player este om si el si intra joaca si nu are un limbaj de strada:) saracu este un copil din liceu l`am prins cu cod si eu si negru din cate imi aduc aminte , si nu stie cum sa faca dar o rezolv eu maine la scl:) ;d Sa traiti cu RESPECT GyMy , si catalin vorbim la scl nu uita poate vi la scl :) ca din negru te fac alb la ten

pitiku
05-02-2013, 08:03 PM
Parerea mea e doar aceasta chiar daca nu ar trebui sa ma bag !
Aveti o rivalitate intre voi . Si din cate am vazut eu pe server gymy nu are o atitudine asa de rea cum a mentionat catalin !

catalinqw
05-02-2013, 08:09 PM
Eu am primit gag si 10 min dela el ...pacat ca nam facut ss eu nam dat nici o data retri...Si nu am injurat pe nimenii aceast raspuns al lui este casa nusi piarda adminu! Ok daca Voi considerati asa eu nu am nimik de comentat! Ms oricum pentru ca vati uitat pe ea...Si scz inca o data ca nu am facut dupa model!

pitiku
05-02-2013, 08:15 PM
Asta e reclamatie fara dovada nu e reclamatie !

XeLa
05-02-2013, 08:29 PM
Am discutat si am inteles ca domnul Catalin nu e usa de biserica si chiar a intrat codat, dar oricum asta nu inseamna ca nu trebuie sa il atentionez pe Gymy pentru ceea ce a facut.Chiar daca a injurat sau ce a facut el , nu trebuia banat timp de 6 zile ,ori ii dadeai ban permanent ca stiai ca a jucat codat(cu dovada) ori ii dadeai 120 de minute pentru limbaj , dar nu 6 zile :)).Oricum ,Gymy a promis ca nu o sa se mai repete si ca acesta a fost un "caz" mai special ,tocmai de aia a avut reactia asta.De data asta l`am inteles, dar pe viitor daca o sa mai apara greseli o sa aiba -1.

Cat despre tine Cataline, ti`am scos banul pe ip`ul asta dupa care ai postat si suntem cu ochii pe tine.

Sky
05-02-2013, 09:31 PM
Parerea mea e doar aceasta chiar daca nu ar trebui sa ma bag !

Nu faci parte din speta topic-ului, nu ai drept de veto pe cs.wargods.ro, te rugam respectuos sa te abtii.