View Full Version : Reclamatie Black Matte
Denisucu
07-10-2019, 07:49 PM
Nick-ul tau: Denisucu
Varsta: 15 ani
Nick-ul admin-ului/player-ului: Black Matte
IP: -
Ora si Data / harta: 18:35 deathrun_forest
Motiv: Ban pentru ce mai exact?
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni: Am facut wg-ul si am anuntat pe chat, iar el si-a vazut de joc si mi-a dat ban fara sa zica ceva.
Wg-ul <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Daca sunt ceva suspiciuni la "denisucu.cfg" Este aceasi poveste ca aici <b>You have to register to ba able to see this link</b> doar ca i-am schimbat numele sa-l tastestez mai usor in consola si e putin schimbat.
Il pun aici sa vedeti <b>You have to register to ba able to see this link</b>
mugurhaiduc
07-10-2019, 08:06 PM
Omul nu avea de unde sa stie ce ai tu in config. Īntr-adevăr, ar fi trebuit să iți ceară cfg-ul la control. Sau te-ar fi putut anunța că te așteaptă cu o cerere unban pe forum, īn care să prezinți și acel cfg , asta īn cazul īn care chiar ar fi fost un ban pe o durată mai lungă. Așteptăm răspunsul lui.
{???}
07-10-2019, 08:09 PM
CFG-ul avea 12 aliasuri, ai awp.cfg, ai jucat infectat si ai luat ban pe merit..
Black Matte
07-10-2019, 08:32 PM
Te-am anuntat clar inainte sa-ti dau ban ca nu te pot lasa sa joci pana nu vine un admin sa verifice si el,in primul rand ai luat VOTEBAN care e 30 de minute. Cu 12 alias-uri in cfg eu zic ca nu e in regula ! E ok sa ai 2-3-4 alias-uri care sa fie comenzi pentru fps,dar 12? Si banul e 30 de minute ma repet.
Denisucu
07-10-2019, 09:57 PM
Te-am anuntat clar inainte sa-ti dau ban ca nu te pot lasa sa joci pana nu vine un admin sa verifice si el,in primul rand ai luat VOTEBAN care e 30 de minute. Cu 12 alias-uri in cfg eu zic ca nu e in regula ! E ok sa ai 2-3-4 alias-uri care sa fie comenzi pentru fps,dar 12? Si banul e 30 de minute ma repet.
Nu prea cred ca m-ai anuntat din moment ce eu tot ziceam acolo "alo, alo", iar tu te jucai in continuare timp de 3-4 runde.
Si partea cu aliasurile, nu ma pricep, habar n-am de ce sunt 12 si nu 2,3,4,50,100... <b>You have to register to ba able to see this link</b> Aici aveam 10 aliasuri pe acel cfg si lion n-a spus nimic de ele.
Black Matte
07-10-2019, 10:21 PM
Pai daca nu stii ce sunt alias-urile atunci la ce mai faci reclamatie?
{???}
07-10-2019, 11:59 PM
awp.cfg a spus totul, cel mai răspāndit si cel mai infectat cfg. E legit dat banul.
~th3fla~
08-10-2019, 12:09 AM
Banul este meritat! Deoarece acel cfg poate conține Awp Pistol Switch sau Fast Zoom
Īncetati cu :off:
~HYXUL~
08-10-2019, 12:19 AM
Nu cred ca e treaba mea sa ma bag, dar am o intrebare pentru voi. Daca eu numesc config.cfg in awp.cfg sau wall.cfg etc. asta inseamna ca e cfg infectat? Este exact aceeasi chestie trebuie cerut cfg-ul la verificat pentru a vedea daca e cu adevarat infectat sau nu. De vreme ce pana la urma cfg-ul nu este detectat automat de wcd ca si cfg infectat (adica sa apara ca rosu) probabil nu a fost trecut blacklist pana acum sau nu este nimic infectat in el, dar cum am mai zis asta se poate verifica. Denisucu iti recomand sa postezi si acest cfg.
Black Matte
08-10-2019, 03:50 AM
Nu cred ca e treaba mea sa ma bag, dar am o intrebare pentru voi. Daca eu numesc config.cfg in awp.cfg sau wall.cfg etc. asta inseamna ca e cfg infectat? Este exact aceeasi chestie trebuie cerut cfg-ul la verificat pentru a vedea daca e cu adevarat infectat sau nu. De vreme ce pana la urma cfg-ul nu este detectat automat de wcd ca si cfg infectat (adica sa apara ca rosu) probabil nu a fost trecut blacklist pana acum sau nu este nimic infectat in el, dar cum am mai zis asta se poate verifica. Denisucu iti recomand sa postezi si acest cfg.
Fara suparare,cred ca ai lasat reply aici doar sa faci +1,daca citeai cu atentie reclamatia iti dadeai seama ca a pus cfg-ul acolo.
~HYXUL~
08-10-2019, 05:04 PM
Fara suparare,cred ca ai lasat reply aici doar sa faci +1,daca citeai cu atentie reclamatia iti dadeai seama ca a pus cfg-ul acolo.
Eu nu vorbesc de denisucu.cfg ci de awp.cfg este total altceva ce am zis eu si ce ai inteles tu.
Denisucu
08-10-2019, 05:22 PM
Pai daca nu stii ce sunt alias-urile atunci la ce mai faci reclamatie?
Am facut aceasta reclamatie deoarece mi-ai dat ban fara sa spui nimic inainte de a da acel ban !
<b>You have to register to ba able to see this link</b>
Aveti aici si "awp.cfg" care habar n-am ce e cu el, a fost bagat in cs o data cu instalarea cs-ului, nu l-am luat eu de pe nu stiu unde si sa-l pun in cs.
~TraNda~
08-10-2019, 08:32 PM
Denisucu, daca tot nu folosesti acel cfg eu zic sa-l stergi.
Black Matte, fii mult mai atent data viitoare. Fii clar cand anunti un player sa puna un cfg la verificat. Scapi cu un avertisment foarte mare, la urmatoarea abatere te las la slot
:locked: