View Full Version : Reclamatie Skidrow
Denisucu
02-09-2019, 07:23 PM
Nick-ul tau: Denisucu
Varsta: 15
Nick-ul admin-ului/player-ului: Skidrow
IP: -
Ora si Data / harta: 17:00 02/09/2019
Motiv: ban
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b> dupa cum vedeti in poza cs este pgl nu nvidia
Mentiuni: Inainte sa intre Skidrow pe server am fost pus sa fac un wg de catre Costy^^ (m-a banuit de cs nvidia). A spus ca sunt curat si m-a lasat sa joc in continuare. Dupa a intrat Skidrow care m-a pus direct la wg, i-am spus ca am facut un wg acum 2 minute si mi-am vazut de joc. Dupa 10 minute primesc ban pe motivul "schimba cs". Tin sa mentionez ca nu mi-a spus nimic de schimbarea cs-ului,
wg-ul <b>You have to register to ba able to see this link</b>
PS: Banul a expirat, dar nu cred ca a actionat cum trebuie.
wG|Costy^^
02-09-2019, 07:39 PM
Nu e nimic gresit in a verifica de 2 ori un player,skidrow nu a gresit in aceea situatie,cum i-am spus si eu si poate gresesc,unele Aliasuri care apar in cfg cu config,poate fi de la un anumit bind pus,nu stiu,poate pe cs urile de pe steam nu apar la config.cfg dar la cele crackuite da,am mai intalnit o situatie in care un player era complet curat si avea 2 aliasuri in config.cfg,unii cu steam id lan,valve id lan etc,cum mi s-a si spus nu au neaparat cfg uri/hackuri,eu zic ca acel ban nu era necesar de dat.
Edit:Un player mai intai trebuie avertizat sa isi schimbe cs ul,nu sa se dea direct ban,daca refuza da,dar cat timp nu l-ai avertizat el probabil nu stia.
Aoleuuu
03-09-2019, 12:53 AM
:contra: Pur si simplu e un ban de 20min :contra: :contra:
Skidrowツ
03-09-2019, 01:04 AM
Ți-am dat acel ban pentru ce ai în cfg, măcar te-ai uitat?
EDIT: Eu unul cred că am procedat cum trebuie, dacă am greșit, îmi asum. Baftă, iar Costy, după ce i-am dat ban și te-ai uitat din nou, ai zis că am făcut bine, acum spui altceva? :))
mugurhaiduc
03-09-2019, 01:09 AM
M-am uitat si eu la ultimul scan facut de tine si intr-adevar aveai vreo 12 aliasuri in config. :contra:
wG|Costy^^
03-09-2019, 01:22 AM
Ți-am dat acel ban pentru ce ai în cfg, măcar te-ai uitat?
EDIT: Eu unul cred că am procedat cum trebuie, dacă am greșit, îmi asum. Baftă, iar Costy, după ce i-am dat ban și te-ai uitat din nou, ai zis că am făcut bine, acum spui altceva? :))
am tacut din gura,nu am zis nimic.
~TraNda~
03-09-2019, 01:25 AM
M-am uitat si eu la ultimul scan facut de tine si intr-adevar aveai vreo 12 aliasuri in config. :contra:
In config sunt doua aliasuri
Denisucu, ataseaza filehost_bhop.cfg
Skidrowツ
03-09-2019, 01:29 AM
am tacut din gura,nu am zis nimic.
Eu nu cred că așa o fost. :)) ma rog, hai sa nu facem chat aici
wG|Costy^^
03-09-2019, 01:57 AM
Eu nu cred că așa o fost. :)) ma rog, hai sa nu facem chat aici
alin9187 nu minti,zic,am vazut ca i-ai dat ban si am tacut,oricum degeaba iti spuneam,nu intelegi,ca na...
Skidrowツ
03-09-2019, 02:28 AM
alin9187 nu minti,zic,am vazut ca i-ai dat ban si am tacut,oricum degeaba iti spuneam,nu intelegi,ca na...
Chiar vrei să mă rog de lion să se uite? Să vedem dacă e cum ai zis tu?
wG|Costy^^
03-09-2019, 02:31 AM
alin9187 roaga-te,am zis doar"recunosc că am gresit,ai avut dreptate " nu am zis bine ai facut,bagi vorbe in gura fără dovezi,macar fă ceva cu cap daca te apuci.Recunosc între timp mi-am schimbat pararea despre situatie,daca vrei vb despre asta ,ai unde mă contacta^^,un adevăr nu ai zice și tu...
B14D3
03-09-2019, 07:56 AM
"Hai sa nu facem chat aici" si continuati chatul , bravo.
Dupa ce se ataseaza cfgul vedem daca banul e meritat sau nu, din cate stiu Denisucu a fost admin pe server (nu numai asta) si nu cred ca ar juca cu chestii de genul
Cand va luati un cs nou (care nu e steam on) puteti foarte frumos sa-l bagati la un wg si sa-l cercetati voi , sa vedeti daca e ok.
P.S : "Si nu cred ca ar juca cu chestii de genul" e doar parerea mea ,eu avand incredere in el , nu zic ca nu este o posibilitate.
E la fel ca si cum s-ar zice "Il stiu pe costi si nu ar face abuz" asta e altceva , aici se numeste "Preferinta" .
Asteptam Fisierul (daca i l-a dat lui LiOn in privat)
Aoleuuu "Doar un ban de 20 de minute" Nu cred ca am vazut un motiv de contra asa stupid.
Nu a facut cerere de unban, a facut o Reclamatie ca sa zica de procedura adminului.
un sfat : Daca vedeti un fisier suspect in wg , il rugati pe om sa-l puna pe forum dupa ban sau sa-l puna la download pe server prin u@ .
Asteptam decizia lui lion si fisierul lui Denis.
Denisucu
03-09-2019, 04:13 PM
LiOn. ♪ <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Acest filehost bhop este luat de pe sectiunea furien <b>You have to register to ba able to see this link</b>!
Skidrowツ
03-09-2019, 04:15 PM
LiOn. ♪ <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Acest filehost bhop este luat de pe sectiunea furien <b>You have to register to ba able to see this link</b>!
Okay Denisucu, e vina mea, ai dreptate, Imi pare rau!
~TraNda~
03-09-2019, 05:09 PM
alin9187, nu mai fii asa rau :))
Ai un avertisment. Data viitoare cere cfg-ul la control daca ti se pare suspect, daca refuza ii dai ban
:locked: