PDA

View Full Version : Reclamatie Costy

TheSquerill
19-08-2019, 02:10 PM
Nick-ul tau: MOD#>> Squerill ;x
Varsta: 18
Nick-ul admin-ului/player-ului: Costy
IP: De unde sa-l stiu wtf..
Ora si Data / harta: deathrun_latexx, 19 august, 13:00
Motiv: Ban pentru limbaj, ii dau la om WG si ii zic "Ia ma saracie", maxim imi dadeai un gag pentru jignire, nici macar injuratura nu e, dar tu dai direct ban si mai faci si arogante pe chat,
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni: Nu mai bagati toti inadaptatii ca admini, in fiecare zi cred ca e cate un admin nou sa ma ia la WG

~TraNda~
19-08-2019, 02:16 PM
Costy^^
Astept dovezile pentru ban

wG|Costy^^
19-08-2019, 02:30 PM
Costy^^
Astept dovezile pentru ban

1.<b>You have to register to ba able to see this link</b>
Limbajul,asta a fost motivul.WG-ul e curat,dar pentru acel "ia ma saracie" ai luat tu ban.Si nu prea cred ca eu sunt un inadaptat

dNzfTw # BLasTeR
19-08-2019, 02:40 PM
Limbajul cu ”ia ma saracie” + limbajul dupa harta minecraft, īmi pare rău că am ieșit din cs și nu mai am consola cānd il făceai pe Costy prost că ți-a dat slay cānd ieșeai de la tero și te plimbai pe harta cu arma.

Blue01
19-08-2019, 02:46 PM
Squerill ai gresit putin la faza asta ca l-ai jignit de si eu nu va inteleg daca va zice careva "sărăcie, ratatule, slabanule" va enervati atat de tare incat dati ban?

Daca cineva īmi zice mie asta nici gag nu ii dau si ma rad

:pro: Pentru sanctiune lui costy nu am ce sa fac chiar daca suntem mai uniti trebuie sa si īl respectam regulamentu

Aoleuuu
19-08-2019, 03:46 PM
Dau și eu PRO pentru nerespectarea regulamentului, +ca nu ai un limbaj adecvat pe server și uneori n ai bunul simt

~TraNda~
19-08-2019, 03:49 PM
Pentru asta dai tu ban? Comanda amx_gag e degeaba, am inteles.
Suspendat 3 zile
:locked: