B14D3
05-08-2019, 04:31 AM
Salut,fiinda hyxul nu se ocupa de "LoL updates" ma ocup eu,pentru ca asta e "jocul meu preferat".
Acest topic se va ocupa cu:
- Link la patch notes
- Campioni Meta (Cu care poti urca)
- Si un server de discord in care se pot cauta playeri. (Serverul este al meu si al unui prieten,nu e niciun self promote,e doar in caz ca cineva vrea sa joace)
Poate ajung moderator aici =)).
Haideti sa incepem cu Linkul la patch notes si serverul de discord
Linkul de la Patch. -> <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Serverul de discord -> <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Patch Notes 9.15 si niste campioni care te vor ajuta sa urci ( Campionii care au * sunt OP de urcat si destul de usori pentru low elo,adica iron pana in gold/low plat.)
Patch 9.15
Toplane : Malphite**\Darius\Mordekaiser**\Renekton\Garen
Jungle : Xin Zhao\Master Yi\ Hecarim*\Nunu*\Kha'Zix\Nidalee(daca esti capabil sa nimeresti Qul,nu incercati nidalee otherwise)\Lee Sin(la fel ca nidalee,daca nu esti playeri bun de lee sin nu incerca,dar e bun pentru playeri priceputi)\Rek'Sai
Mid: Vladimir*\Ahri\Tristana** (Nu stau sa explic de ce tristana e OP in momentul actual pe mid)\LeBlanc\Lissandra
ADC: Draven\Jinx\Sivir*\Kai'sa* (Manamune/Stormrazor)\Lucian
Support: Janna\Lulu\Pyke**\Soraka.
Daca am facut ceva greseli aici (si o sa ma uit mai tarziu,e 3 dimineata si vreau sa ma apuc de subforumul asta serios.) vreau sa-mi lasati in Reply.
Acest topic se va ocupa cu:
- Link la patch notes
- Campioni Meta (Cu care poti urca)
- Si un server de discord in care se pot cauta playeri. (Serverul este al meu si al unui prieten,nu e niciun self promote,e doar in caz ca cineva vrea sa joace)
Poate ajung moderator aici =)).
Haideti sa incepem cu Linkul la patch notes si serverul de discord
Linkul de la Patch. -> <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Serverul de discord -> <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Patch Notes 9.15 si niste campioni care te vor ajuta sa urci ( Campionii care au * sunt OP de urcat si destul de usori pentru low elo,adica iron pana in gold/low plat.)
Patch 9.15
Toplane : Malphite**\Darius\Mordekaiser**\Renekton\Garen
Jungle : Xin Zhao\Master Yi\ Hecarim*\Nunu*\Kha'Zix\Nidalee(daca esti capabil sa nimeresti Qul,nu incercati nidalee otherwise)\Lee Sin(la fel ca nidalee,daca nu esti playeri bun de lee sin nu incerca,dar e bun pentru playeri priceputi)\Rek'Sai
Mid: Vladimir*\Ahri\Tristana** (Nu stau sa explic de ce tristana e OP in momentul actual pe mid)\LeBlanc\Lissandra
ADC: Draven\Jinx\Sivir*\Kai'sa* (Manamune/Stormrazor)\Lucian
Support: Janna\Lulu\Pyke**\Soraka.
Daca am facut ceva greseli aici (si o sa ma uit mai tarziu,e 3 dimineata si vreau sa ma apuc de subforumul asta serios.) vreau sa-mi lasati in Reply.