PDA

View Full Version : Fortnite are un campion mondial, devenit milionar



~TraNda~
03-08-2019, 03:03 PM
<b>You have to register to ba able to see this link</b>

Fortnite este īn acest moment unul dintre cele mai populare jocuri de pe planetă. Atāt de popular īncāt are pānă și propriul său campionat mondial, numit Fortnite World Cup, a cărui finală s-a desfășurat zilele trecute.

Fiind un eveniment masiv, iar Epic avānd o cisternă de bani la dispoziție, au fost decernate premii īn valoare de cāteva milioane de dolari. Marele cāștigător se poate spune că a fost un adolescent din SUA numit Kyle Giersdorf, supranumit Bugha. Acesta a fost īncoronat campion al evenimentului Solo, după foarte multe ore și șase runde īn care s-a luptat īmpotriva altor 99 de jucători.

Pentru efortul său, a fost recompensat cu suma de 3 milioane de dolari. Pentru a pune lucrurile puțin īn perspectivă, 3 milioane de dolari este o sumă imensă de bani. Iar ceilalți cāștigători nu au plecat acasă cu nimic, primind și ei sume destul de mari de bani. Īn total, cupa mondială a avut premii īn valoare de 30 de milioane de dolari. Iar asta doar al prima sa ediție. Anul viitor potul ar putea crește, mai ales pentru că lumea īntreagă a văzut cum peste noapte un copil de 16 ani poate deveni multi-milionar jucānd Fortnite.

Atenția adițională de care se va bucura jocul cu siguranță va duce la mai mult profit.

Dacă sunteți curioși să vedeți cu ochii voștri finala diviziei Solo, și aveți 5 ore la dispoziție, puteți găsi mai jos o īnregistrare a evenimentului.


<b>You have to register to ba able to see this link</b>