View Full Version : Reclamatie Skidrow
MadCats
29-07-2019, 06:08 PM
Model Reclamatie
Nick-ul tau: AK # >> MadCats << #
Varsta: 14 ani
Nick-ul admin-ului/player-ului: Skidrow
IP: nu-l stiu.
Ora si Data / harta: Nu mai stiu exact ora de ieri, dar s-a intamplat si azi la 5:00.
Motiv: abuz
Dovezi: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni: Tu chiar ma ameninti cu floooooooood... lmao :(
POATE CONFIRMA CHIAR SI Blue ce a facut.
Skidrowツ
29-07-2019, 06:34 PM
Dacă numești abuz că ți-am dat gagpe motiv că ești frustrat și nu-ți vezi de joc, nasol. Nu ți-am zis nimic azi, și ai īnceput să vorbești aiurea. :))
EDIT: Iar llama ti-am dat dupa ce te-am avertizat sa nu mai folosesti U@ ,de ce pui doar pozele in favoarea ta? =))
wG|Costy^^
29-07-2019, 06:46 PM
De obicei madd nu face atmosfera pe server,este linistit,trebuie sa fii injurat urat daca ia dat llama,si nu e genul,crede-ma.
Skidrowツ
29-07-2019, 07:12 PM
De obicei madd nu face atmosfera pe server,este linistit,trebuie sa fii injurat urat daca ia dat llama,si nu e genul,crede-ma.
Mad, are pica pe mine de cand i-am cerut un scan si l-am dat afara din DgL^ =)) Cauta mereu scandal. cu mine
Blue01
29-07-2019, 08:04 PM
Doamne ce bine īmi pare ca ai luat ban pe forum, deci daca te comportai asa cu mine pe dr si daca stiam ca vine lion sa mă bata iti dădeam stfu si ban permanent
Un sfat pentru adminii wargods: Daca intrați pe tot felu de grupuri sa ii faceti rau cuiva va faceti voua, de un an au īnceput aceste conflicte pe discord si īncă vad ca se strāng grupuri care cauta probleme
In concluzie ti-ai meritat-o
~TraNda~
29-07-2019, 08:08 PM
alin9187
Primesti -1 pentru limbajul folosit. Stii a nu tolerez astfel de limbaj pe chatul public :).
:locked: