PDA

View Full Version : Reclamatie

wG|Costy^^
19-07-2019, 02:00 AM
Nick:Costy^^
Varsta:16
Nick-ul adminului:ADM3 ッ never
Ip:este admin,nu cred ca este nevoie de ip.
Ora si data/harta:-
Motiv:Inscenarea propriei ***** ca sa o ia de la 0 el avand 3 conturi si sa isi de.a pro singur:)) si nu numai asta,se vede in dovezi ce ganduri avea omul...
Dovezi:<b>You have to register to ba able to see this link</b>
Mentiuni:a intrecut masura cu astfel de scenarii,doar pt un pro..

B14D3
19-07-2019, 02:14 AM
Nu se poate lua ban pentru inscenarea ******,maxim nu mai primeste admin/ primeste ban pe forum
Dar nu se glumesc cu chestiile astea,faceti lumea sa se intristeze aiurea.
Nu dau pro sau contra,dar reclamatie pe serverul de DR pentru ca isi insceneaza moartea? Asta e putin cam stupid.

Prefer sa nu se dea pro/contra,maxim ban pe alea 2 conturi de pe forum.

wG|Costy^^
19-07-2019, 02:16 AM
Gestul in sine este de prost gust ,plus că a mai și făcut thread cu faptul că a murit,cat de redus mintal sa fii sa faci asta?

Acid
19-07-2019, 10:43 AM
Tocmai ce am vorbit cu danut...
A zis ca nu ii pasa de admin și ca își baga... În comunitatea wargods și în toți cei care sunt în ea. Nu cred ca este ok sa îți faci încă 2 conturi doar ca să îți dai pro singur.

Skidrowツ
19-07-2019, 11:56 AM
Ziceam de la inceput ca e o gluma de prost gust! Stiam de ce e capabil, si totusi, chiar m-a intristat faza. Nu mai comentez. :pro: ban pe forum si remove la grad.

Blue01
19-07-2019, 12:17 PM
Oricum multumim ca ne ai anuntat eu am stiut ca e fals dar ma rog, îl rog pe lion sa ii inchida toate conturile lui danut chiar e redus mintal cum ai zis tu :)

{???}
19-07-2019, 12:22 PM
Eu vreau dovezile în care Dănuț a înjurat, nu rezolvam nimic dacă arătam cu degetul..
EDIT: :pro: , nu merita ban pe forum, cel mult warn.

ADM3 ッ never
19-07-2019, 12:23 PM
Man sunt doar Mr Bhamani si ADM3 never si mi-am inscenat moartea ca toti ma faceau in toate feluriile si nuj ce eu nu sunt DoarUnNab acesta este Andrei un coleg de la mn de la scl ala nu sunt eu eu sunt doar adm3 never si mr bhamani hai cu banu pe forum pe bhamani

--------------- Added after 2 minutes ---------------

Tocmai ce am vorbit cu danut...
A zis ca nu ii pasa de admin și ca își baga... În comunitatea wargods și în toți cei care sunt în ea. Nu cred ca este ok sa îți faci încă 2 conturi doar ca să îți dai pro singur.

Bai admin luat de la coltul strazii am vb cu tn cv ca nu mai suport sa vad adminii ca tine care nu stiu comenziile si mi le cer adica pe bune

Acid
19-07-2019, 12:40 PM
Eu vreau dovezile în care Dănuț a înjurat, nu rezolvam nimic dacă arătam cu degetul..

Aici ai dovezile
<b>You have to register to ba able to see this link</b>

Man sunt doar Mr Bhamani si ADM3 never si mi-am inscenat moartea ca toti ma faceau in toate feluriile si nuj ce eu nu sunt DoarUnNab acesta este Andrei un coleg de la mn de la scl ala nu sunt eu eu sunt doar adm3 never si mr bhamani hai cu banu pe forum pe astea 2 conturi

--------------- Added after 2 minutes ---------------

Bai admin luat de la coltul strazii am vb cu tn cv ca nu mai suport sa vad adminii ca tine care nu stiu comenziile si mi le cer adica pe bune
Vreau o dovada ca eu ți am cerut comenzile

Trotinutza2.0
19-07-2019, 12:45 PM
hopaa tanti danuta nu e moarta nu mai ai nicio sansa stai linistit
Edit : :pro: de ce ai face una ca asta?? Oamenii erau de treaba

Toi ^_^
19-07-2019, 12:52 PM
Esti ultimul terminat.....jur
<b>You have to register to ba able to see this link</b> pentru ban pe forum, remove, si ban pe server daca se poate. Astea nu sunt glume, poate pentru tine ca esti cum esti...sunt, dar pentru altii nu. Cat de penibil sa fii ca sa spui ca ai murit si chestii de genul. Esti bravo ba, bafta sa te mai bage cineva in seama. Mi se pare normal ca te faceam toti in toate felurile daca tu iti bagi botu peste tot fara sa stii ce si cum, crezand ca stii absolut tot cand de fapt tu tot ce stiai era doar sa respiri. Esti un cersetor de atentie / pro / prieteni in cs 1.6 in 2019 etc. Pace ^^

k1dda
19-07-2019, 01:44 PM
Oricum o sa se ocupe lion de el. Nu mai are rost sa ma pronunt. Dar oricum, cum credeai tu ca o sa fie filmu? Pacat ca ai asa gandire.

{???}
19-07-2019, 01:53 PM
As mai vrea sa adaug eu ceva..
Ce tot aruncam cu degetul dacă omul avea motive?

Din cate stim nu se merita sa se creada ca omului nu ii pasa de comunitate, a donat suma de 8E in doriinta de a ajuta, nu degeaba si-ar lua vip pe forum ca nu e mare profit.. Nu a donat o sumă imensa dar e totusi un mic ajutor.

Dacă vi-se va atrage SI MAI MULT atentia printr-o retragere a-ti proceda altfel, in cazul lui o inscenare. Pe deasupra a pus obrazul sa zica "Doresc sa i-se scoata gradele", civilizat.

Pentru o prima abatere in cazul asta, recomand o scapare cu un warn. Decizia nu e a mea, succes.

ADM3 ッ never
19-07-2019, 02:15 PM
Aici ai dovezile

Vreau o dovada ca eu ți am cerut comenzile

Ai foaia la tn acasa chiar vrei sa ti-o flutur in fata ochiilor?

Acid
19-07-2019, 02:43 PM
Ai foaia la tn acasa chiar vrei sa ti-o flutur in fata ochiilor?

Da te rog hai apuca te sa scrii o foaie cu comenzile și apoi fa poza și spune ca e a mea

Trotinutza2.0
19-07-2019, 02:43 PM
Terminat psihic ce esti tu ai zis cu gura ta la telefon ca ai 3 conturi si ca lion e prost meriti remove si ban pe toate conturile

Acid
19-07-2019, 02:44 PM
Terminat psihic ce esti tu ai zis cu gura ta la telefon ca ai 3 conturi si ca lion e prost meriti remove si ban pe toate conturile

Eram cu el și troti pe dis are dreptate

ADM3 ッ never
19-07-2019, 02:46 PM
Eram cu el pe și troti pe dis are dreptate

Nu mai faceti exces de topic si cand am zis eu am zis "daca nu mi da remove lion e prost" nu ca este ca pt asta se dadea remove maxim ban pe forum

Am zis pe drq ca am 3 conturi am zis clar ca am 2

Da te rog hai apuca te sa scrii o foaie cu comenzile și apoi fa poza și spune ca e a mea

Bine frate ma duc la tn acasa sii ii zic lui maica ta si filmez si pun pe yt asta este foaia pe care i am dat o lui adi? Si ea o sa zica da

Blue01
19-07-2019, 02:54 PM
V-am dat report la toti, incetati cu aceste prostii si nu mai dati reply-uri in parte cer warn!

-WickedSick-
19-07-2019, 03:51 PM
N-am înțeles aproape nimic , faptul că ceilalți membrii staff se luau de tine , nu era motiv să-i faci pe majoritatea să creadă c-ai murit , crezi că primeai vreun premiu special fiind mort ? :hohot:
Pentru astfel de chestii se deschide gura și se vorbește , ai secțiune de reclamații , sau poți lua direct legătura cu owner-ul server-ului , nu sa te apuci să scri astfel de tâmpenii și idioțenii precum că ai murit .. :zid:

~TraNda~
19-07-2019, 04:00 PM
Greseala ta a fost ideea extrem de proasta pe care ai avut-o. Ai unde sa ma contactezi (forum/steam) si puteam sta de vorba in legatura cu neplacerile create de ceilalti din staff (desigur, cu dovezi si verificari).
Cu ideea pe care ai avut-o mai rau ti-ai facut. Nu asa se rezolva problemele, mintind oamenii cu asemenea lucruri. Avem deja doua persoana moarte in comunitate (RbN si Teddy) la modul serios. Asta ti-am spus ca sa iti dai seama cat de serioasa este treaba pentru noi si cat de mult ai putut sa ne enervezi.
Ai primit remove pe server (sa-ti fie invatatura de minte) si ban pe celelalte conturi.
Peste o luna o poti lua de la inceput cu cererile
:locked: