PDA

View Full Version : Trump consideră că au fost făcute progrese semnificative în relaţia cu Coreea de Nord



k1dda
17-07-2019, 12:16 PM
Trump consideră că au fost făcute progrese "semnificative" în relaţia cu Coreea de Nord, deşi Kim Jong-Un vrea reluarea testelor nucleare: „Timpul nu este esenţial”

<b>You have to register to ba able to see this link</b> (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)


Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că Administraţia de la Washington a făcut progrese semnificative în relaţia cu Coreea de Nord şi a transmis că nu se simte presat să încheie un acord privind denuclearizarea, relatează Reuters.

Donald Trump a declarat că „timpul nu este esenţial” în ceea ce priveşte rezolvarea disputei cu Administraţia de la Phenian.

Administraţia Kim Jong-Un a sugerat, marţi, că ar putea relua testele nucleare şi balistice din cauza exerciţiilor militare comune organizate de Statele Unite şi Coreea de Sud.

Coreea de Nord a suspendat testele nucleare şi balistice în contextul dialogului liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, cu preşedintele SUA, Donald Trump.

În aprilie, Donald Trump a catalogat drept "excelentă" relaţia cu liderul autoritarist din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, manifestând disponibilitatea organizării unui nou summit. Preşedintele SUA a întrerupt brusc summitul cu liderul nord-coreean desfăşurat în februarie în Vietnam, din cauza disensiunilor privind programul nuclear nord-coreean.