View Full Version : REclamatie rogvaiv
MadCats
26-06-2019, 10:07 PM
Nick-ul tau: 1 3 3 7 | madcats
Varsta: 14
Nick-ul admin-ului/player-ului: rogvaiv
IP: n-am de unde sa-i stiu ip
Ora si Data / harta: acum
Motiv: Pentru ca nu sunteti atenti.
Dovezi: Server: Dr.WarGods.Ro ~VIP FREE Event~
[] Map: deathrun_aventure
[] Admin: DgL^ | rogVAIV
[] Your name: 1 3 3 7 | madcats
[] Your IP: 82.77.92.39
[] Your AuthID: STEAM_0:0:1493639005
[] Ban Reason: scurt
[] Ban Minutes: 250 minutes
[] Time/Data: 21:03:54 <> 26/06/2019
[] Website: <b>You have to register to ba able to see this link</b>
======= WARGODS COMMUNITY =======
Kicked by Console: "Banned! Check your console!"
Kicked :"Banned! Check your console!"
Host_EndGame: Server
Mentiuni: Daca ne-am implica si noi mai mult am face ceva, e greu sa inchizi un topic dupa ce primesc ban 1-2-3 ori ?
ADM3 ッ never
26-06-2019, 10:23 PM
:contra:
pKoni
26-06-2019, 10:24 PM
Ai avut reclamatii multiple si, ai luat ban pe greseli multiple (scurt, etc) :D
MadCats
26-06-2019, 10:28 PM
Ia sa vad si eu reclamatiile multiple
Dragii mei prieteni, incercati sa nu mai faceti favorizari si sa dati pro.
Avand in vedere ca eu n-am nicio reclamatie nu inteleg de ce te bagi tu aici sa comentezi, lmao..
pKoni
26-06-2019, 10:43 PM
:contra: Eu zic sa nu mai suferi atat, ca sunt niste pixeli
MadCats
26-06-2019, 10:46 PM
N-ai pentru ce da contra dragule.
B14D3
26-06-2019, 10:51 PM
:contra: Eu zic sa nu mai suferi atat, ca sunt niste pixeli
vezi ca vorbesti prost si aiurea.
Vreau sa vad un videoul ca MadCats a dat scurt,omul a mai fost admin,nu cred ca ar face chestii de genul asta.
+banul a fost de 250 de minute,de cand se da ban atat pentru scurt? Vreau sa vad daca Madcats a fost avertizat si videoul cu el scurtand
:pro:
Danut,contraurile fara reason nu se pun,ai grija.
ADM3 ッ never
26-06-2019, 11:07 PM
Vreau sa vad un videoul ca MadCats a dat scurt,omul a mai fost admin,nu cred ca ar face chestii de genul asta.
+banul a fost de 250 de minute,de cand se da ban atat pentru scurt? Vreau sa vad daca Madcats a fost avertizat si videoul cu el scurtand
A scurtat si in alta zi
Skidrowツ
26-06-2019, 11:21 PM
:contra: te-ai certat si cu mine, doar pentru ca ti-am cerut un wg, si ai inceput sa jignesti, deci eu zic ca meriti banul din plin :))
MadCats
26-06-2019, 11:28 PM
Doresc si eu dovada la tot hate-ul asupra mea dragul meu, astept dovezile cand te injur.
Blue01
27-06-2019, 12:03 AM
Zici hop inainte sa sari gardu, noi suntem admini nu camere de filmat ai inteles?
Daca el ti-a dat ban l-ai primit meritat, ti s-a mai facut o reclamatie pt scurtare harta nu ti-a fost deajuns, banul e bine meritat sunt :contra:
~TraNda~
27-06-2019, 12:08 AM
ADM3 |# >>Blade<< |#
As vrea sa vad de la tine demo/video cand joci si prinzi pe unu scurtand. Eventual dupa logica ta mirobolanta, nu-i faci nimic, ca n-ai video..
ON:
MadCats
Esti un om problema pe server, te rog, nu te da sfant pe forum ca mi se face scarba de astfel de comportament de nevinovat. Azi ai avut noroc ca n-ai reintrat pe server ca iti dateam ban 500 min.
Banul e bine meritat, de 250 min, sa te inveti minte sa nu mai respecti regulamentul. Nu uita ca poti ajunge sa fii banat permanent continuand tot asa. Nu ma obliga nimeni sa tin playeri problema pe server
:locked: