PDA

View Full Version : Dacia Sandero 2019



wGods | Toxic
09-01-2019, 12:26 AM
Primele imagini cu Dacia Sandero 2019

Şoferilor pur şi simplu nu le-a venit să creadă!

Dacia intenționează să lanseze și a treia generație Sandero, întrucât primele s-au bucurat de popularitate, atât în România, cât și în restul Europei. O revistă franceză a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero.

Auto Plus a publicat fotografii cu un Sandero mult mai robust decât modelele cunoscute, mai lung și mai lat, deci vizibil mai stabil și poate și mai încăpător.

<b>You have to register to ba able to see this link</b> (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)screenshot capture (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)

Cele mai multe modificări de design apar în partea din spate. Sandero e de nerecunoscut și seamănă cu designul altor mașini mult mai scumpe, dar din aceeași categorie, cum ar fi Ford.

Ca urmare a unei astfel de configurări, viitoarea Dacia Sandero ar putea fi construită pe platforma CMF-B, disponibilă în două variante după alianța Renault cu Nissan: una mai “slabă”, numită Low Specifications și una premium, High Specifications.

Modelul ar putea fi prezentat abia la finalul anului, dar încă nu se știe nimic sigur.

<b>You have to register to ba able to see this link</b> (<b>You have to register to ba able to see this link</b>)