Lower<3
28-06-2016, 07:48 PM
Salutare tuturor , ma uit asa prin comunitate si nu prea sunt posturi la divertisment , asa ca voi posta eu in fiecare zi daca o sa am timp ! Daca va plac sau nu va rog sa dati dislike sau like , multumesc!
1.:Bugetul Politistului
- De ce politistul petrece mult timp la baie?
Fiindca isi permite doar covrigi.
2.:Bula 1
-La scoala doamna invatatoare a observat ca Bula incepuse sa lipseasca. Cand se intoarce Bula, invatatoarea il intreaba:
– Bula, ce s-a intamplat?
– A calcat-o pe mama buldozerul.
Aceleasi scuze le are si in urmatoarele 2 saptamani, ca l-a calcat buldozerul pe tata si pe sora.Dar intr-o zi invatatoarea il intreaba pe Bula:
– Tu ce faci toata ziua mai, Bula?
– Ma plimb cu buldozerul… :))))))))))))
3.:Un barbat la vanatoare
-Barbatul se introarce de la vanatoare si ii zice femei:
Femeie nu o sa mai cumparam carne o luna de zile.
Femeia raspunde :
Dc , iubitule ai vanat un cerb?o caprioara?
Barbatul ii zice:
Nu, am baut tot salariul!
4.:La consultatii
-O doamnă se duce la medicul ginecolog, incepe medicul sa o consulte, la un moment dat suna telefonul. Cu o mana in problema doamnei, cu cealalta pe telefonul mobil, incepe sa poarte o discutie cu sotia, gesticuland in acelasi timp din mana “ocupata”:
– Da draga, o iei prima la stanga, apoi faci sensul giratoriu, a doua la dreapta, si apoi o tii tot inainte. Inainte draga, ai inteles, tooot inainte .
Si apoi inchide telefonul. La care pacienta, cu fata rosie de emotie si transpirata toata, ii spune medicului:
– Domnu’ doctor, va suparati daca va rog sa mai repetati inca o data adresa, insa de data asta s-a treceti prin 3 giratorii? =)))
Sper ca v-au placut , o sa mai trec si maine pe aici :D
1.:Bugetul Politistului
- De ce politistul petrece mult timp la baie?
Fiindca isi permite doar covrigi.
2.:Bula 1
-La scoala doamna invatatoare a observat ca Bula incepuse sa lipseasca. Cand se intoarce Bula, invatatoarea il intreaba:
– Bula, ce s-a intamplat?
– A calcat-o pe mama buldozerul.
Aceleasi scuze le are si in urmatoarele 2 saptamani, ca l-a calcat buldozerul pe tata si pe sora.Dar intr-o zi invatatoarea il intreaba pe Bula:
– Tu ce faci toata ziua mai, Bula?
– Ma plimb cu buldozerul… :))))))))))))
3.:Un barbat la vanatoare
-Barbatul se introarce de la vanatoare si ii zice femei:
Femeie nu o sa mai cumparam carne o luna de zile.
Femeia raspunde :
Dc , iubitule ai vanat un cerb?o caprioara?
Barbatul ii zice:
Nu, am baut tot salariul!
4.:La consultatii
-O doamnă se duce la medicul ginecolog, incepe medicul sa o consulte, la un moment dat suna telefonul. Cu o mana in problema doamnei, cu cealalta pe telefonul mobil, incepe sa poarte o discutie cu sotia, gesticuland in acelasi timp din mana “ocupata”:
– Da draga, o iei prima la stanga, apoi faci sensul giratoriu, a doua la dreapta, si apoi o tii tot inainte. Inainte draga, ai inteles, tooot inainte .
Si apoi inchide telefonul. La care pacienta, cu fata rosie de emotie si transpirata toata, ii spune medicului:
– Domnu’ doctor, va suparati daca va rog sa mai repetati inca o data adresa, insa de data asta s-a treceti prin 3 giratorii? =)))
Sper ca v-au placut , o sa mai trec si maine pe aici :D