PDA

View Full Version : Cerere Helper Black



k1dd.
05-05-2016, 03:48 PM
GRAD: helper
NICK: TheBlackRainbow
VARSTA: 15
ID DE STEAM: -
STEAM ID: -
ID DE MESSENGER: cozmiuc_mihai@yahoo.com
EXPERIENTA: am si sv meu =))
TIMP JUCAT: 76
PERIOADA: ziua
MOTIV: pentru ca nu sunt prea multi admini on
CUNOSTINTELE: hărți cs , amxmod
PROMOVARE: reclama!!=))
CE ZICE VULPEA? : MC0819200076

Dracke ♪
05-05-2016, 04:38 PM
Eu zic sa te duci la cererea ta de absenta sa lasi un reply ca ai revenit.. Dupa revii cu activitate ca nu ai de loc .. Si pe urma faci up.Sunt :contra: pana atunci.

k1dd.
05-05-2016, 05:26 PM
Frate mă vazut 777 miercuri ca am revenit .. Poti să-l întrebi p.s am spus cinci zile ... Luni m-am băgat si miercuri

Esky
05-05-2016, 05:42 PM
Nu stiu ce este de ras in cererea ta.Cred ca mai repede esti tu de ras pentru intreaga comunitate.Eu in locul tau as fi stat in banca mea si nu as mai zice nimic.Daca ai un server propriu,ar trebui sa vezi de el. In a avea un server,nu inseamna ca ai experienta. Experienta o faci in timp. Tu esti total pe langa,baietas. Tu,daca ai primi acest grad,te-ai crede deja mare voinic si da,se stie ca eu o sa ma opun cererilor tale facute pe acest server si/sau alte servere din comunitate. Cand o sa dovedesti ca meriti acest grad,atunci o sa-mi schimb si eu comportamentul fata de tine.
Este clara decizia mea : :contra:. Te asigur ca nu primesti acest grad prea curand.

k1dd.
05-05-2016, 06:40 PM
Boss .. Da ce vrei eu să iti arat? Comenzi amx.? Dă-mi un pm si îți arăt tot ce trebe .. Ești insuportabil deja .. De fiecare dată când fac ceva tu te duci de la subiect si începi se te bagi une nu iti fierbe oala
La 18 ani încape cs ...=))":)) LOL dude cautati de treaba

Edit: vezi ca se angajează la spălătorie auto ..=)):)) îți fac eu curriculum vitae

Esky
05-05-2016, 06:44 PM
Dupa ce ca esti agramat si/sau total afon cu romana,mai ai tupeu sa mai si comentezi. Ti-am zis si-ti repet,joaca atent,deoarece a 4 oara cand o sa-ti dau ban,va fi permanent,crede-ma. Prin aceste "cuvinte" scrise de tine,arata ca esti incompetent de a primi gradul de Helper. Si Slot-ul ii mult pentru tine,apai sa primesti Helper... Fereasca Dumnezeu de mai rau!

Edit : Iti gasesc eu chiar in momentul acesta loc de munca la o spalatorie(BAN).

k1dd.
05-05-2016, 07:38 PM
Frate =)) da cum sa îți arăt ce pot dacă nu dai nici o șansă =)):)) vrei sa îți citești Vechiul tu?

Nu uita vb astea
. Salut, Daihatzu îmi pare rău că-ţi spun.. dar crede-mă.. nu te face nimeni cârpă, dar tu crezi că dacă ai puţine comenzi eşti peste noi toţi playerii normali.. ştii foarte bine că şi mie mi-ai dat ban 60 de minute pentru că : hai să-ţi spun povestea : deci, eu sau oricare alt player de pe Server, când suntem Zombie TOŢI adminii săriţi cu gura pe noi " ATACĂ SAU SLAY " bon, VOI ăştia adminii gen grasuxxl, că el e cireaşa de pe tort a subiectului, ne spune " ATACĂ ", eu când i-am spus " ATACĂ " el mi-a zis mie foarte frumos " Ia atacă tu ! ".. Eu ca şi om, nu sunt oblicat să-l atac, nu ? El trebuie.. Iar bine-nţeles ai venit tu domnu mare şi tare adminu de duminică să-mi dai tu mie ban 60 de minute " relax " , 1. nu am vorbit cu tine şi 2. nu te mai băga unde nu îţi fierbe oala.. Ştiu, nu sunt în stare să comentez aici, dar crede-mă că te-am simţit pe pielea mea.. Dacă ai access la câteva comenzi nu trebuie să fii tu arogant şi să te porţi cu nas-ul pe sus şi să faci tu ordine când vrei şi unde vrei după bunul tău plac.. nu am nimic cu tine şi cu nimeni de pe server.. dar cred că şi Razor ar trebuii să mai facă curăţenie uneori :d sper că înţelegi, baftă .


.Am fost sincer când am zis ca esti un model pentru playeri. Promit ca de azi o sa mai calc frana. Nici eu nu„s usa de bieserica,dar ar trebui ca acei playeri boti din nastere sa fie opriti intr-un fel sau altul.

O se le mai ai nevoie

Esky
05-05-2016, 07:39 PM
Copile,tu chiar nu vezi ca ai problema de comportament si probleme grave mintale? Potoleste-te pana-ti este bine!

-WickedSick-
05-05-2016, 08:59 PM
:cerererespinsa:
Vi cu cerere cand iti revizuiesti comportamentul si respecti pe cei cu grad mai mare ca al tau!
:locked: