-=Abis=-
24-03-2016, 12:59 PM
NUME: Numele pe care ai luat ban (din consola serverului) - -=Abis=-
* IP: IP-ul pe care ai luat ban - 46.214.236.70
* VARSTA: varsta reala, nu minciuni - 26
* ID DE STEAM: ID-ul contului de Steam -..-
* DATA: data cand ai luat ban - 24 . 03 . 2016
* ORA: ora exacta sau perioada cu aproximatie - 11:30
* HARTA: harta pe care ai luat ban - Nu mai stiu cum se numeste
* ADMIN: adminul care ti-a dat ban (din consola serverului) - WarGods Player
* MOTIV: motivul pentru care ai luat ban - I-a dat ban pe IP lui -=Hoolygan=- care e vecinamiu,problema e ca eu joc pe Wirless de la el si am luat si eu ban fara sa am vre-o vina.Cum putem rezolva asta?
* MARTORI: alte persoane care au fost de fata in momentul respectiv (preferabil admini)
* DOVEZI: poze, demo, copie din consola, etc - Nu am facut nimic pt ca m-a scos dintr-o data si nu am putut sa mai intru.
* MENTIUNI: Alte detalii cu privire la eveniment (factura de la plata taxei pe unban, etc)
Multumesc!
* IP: IP-ul pe care ai luat ban - 46.214.236.70
* VARSTA: varsta reala, nu minciuni - 26
* ID DE STEAM: ID-ul contului de Steam -..-
* DATA: data cand ai luat ban - 24 . 03 . 2016
* ORA: ora exacta sau perioada cu aproximatie - 11:30
* HARTA: harta pe care ai luat ban - Nu mai stiu cum se numeste
* ADMIN: adminul care ti-a dat ban (din consola serverului) - WarGods Player
* MOTIV: motivul pentru care ai luat ban - I-a dat ban pe IP lui -=Hoolygan=- care e vecinamiu,problema e ca eu joc pe Wirless de la el si am luat si eu ban fara sa am vre-o vina.Cum putem rezolva asta?
* MARTORI: alte persoane care au fost de fata in momentul respectiv (preferabil admini)
* DOVEZI: poze, demo, copie din consola, etc - Nu am facut nimic pt ca m-a scos dintr-o data si nu am putut sa mai intru.
* MENTIUNI: Alte detalii cu privire la eveniment (factura de la plata taxei pe unban, etc)
Multumesc!