PDA

View Full Version : Prima BOMBA a lui Guardiola!



zeNo
26-12-2015, 06:44 PM
Pep Guardiola si-a dat acordul s-o preia pe City inca de pe 26 noiembrie, iar acum se ocupa de viitoarele transferuri, anunta presa catalana.

Guardiola o preia pe Manchester City din vara si vrea sa le indeplineasca visul seicilor, acela de a castiga marele trofeu din Champions League. Pentru asta, Guardiola copiaza modelul Barcelonei, ba chiar vrea sa cumpere o parte din vedetele clubului catalan.

Neymar e primul pe lista de prioritati a seicilor, chiar daca brazilianul are o clauza de 190 de milioane de euro. Mundo Deportivo scrie ca seicii l-au asigurat pe Guardiola ca aceasta suma nu este o problema, dar ramane de vazut daca jucatorul va accepta sa plece de pe Camp Nou. Problemele cu fiscul l-au facut insa pe tatal jucatorului sa declare de mai multe ori ca Neymar va pleca din Spania in viitorul apropiat.

Se spune ca Guardiola e cel care a cerut aducerea lui Neymar la Barcelona inainte sa plece de la clubul catalan. Si Busquets ar fi pe lista lui Pep la City, mai scrie Mundo Deportivo.